Vremea în Thailanda în iulie

Dacă vă gândiți să călătoriți în Thailanda, este important să aflați ce timp va fi la sosirea dvs. în Bangkok, Krabi, Phuket sau în oricare dintre orașele pe care intenționați să le vizitați. Clima din Thailanda în luna iulie are temperaturi ridicate, ploi practic inexistente, iar soarele strălucește pe tot parcursul zilei în marea majoritate a orașelor din țară. În continuare vă vom spune cum este vremea în iulie în cele mai importante orașe și insule din Thailanda.

Vacanță în Thailanda în iulie


Clima din Thailanda variază în funcție de fiecare lună, fiind formată din trei sezoane diferite: uscat, călduros și ploios.  Vremea în Thailanda în luna iulie va coincide în special cu sezonul călduros, iar în continuare veți afla în ce sezon se află principalele zone turistice din Thailanda în luna iulie:

  • Sezonul uscat – Niciun oraș din Thailanda nu va fi in sezonul uscat in luna iulie.
  • Sezonul călduros – Koh Tao, Koh Phangan.
  • Sezonul ploios – Phuket, Krabi, Bangkok, Koh Lanta, Koh Phi Phi, Pattaya, Chiang Mai și Chiang Rai.

Zone cu vreme bună în Thailanda în luna iulie

Dacă ceea ce căutați în vacanțele dvs. este să vă relaxați într-un loc privilegiat și să vă bucurați de plajele paradisiace cu nisip alb, cele mai bune locuri de vizitat în Thailanda în iulie vor fi acele care se află în sezonul călduros, unde vremea bună este asigurată, cum ar fi Koh Tao sau Koh Phagan.

Zonele de evitat în luna iulie

Dacă vrei să scapi de ploile torențiale și musonii în timpul călătoriei tale, ar trebui să eviți zone cum ar fi Phuket, Bangkok, Krabi, Pattaya sau Chiang Mai, care în luna iulie vor fi în sezonul ploios și nu veți avea parte de o vreme privilegiată.

Alte articole de interes: