Vremea în Thailanda în Noiembrie

Climatul în Thailanda în luna noiembrie este spectaculos în cele mai multe părți ale țării, deoarece coincide cu sfârșitul sezonului ploios și începutul sezonului uscat, unde temperaturile și vremea sunt cele mai plăcute pe tot parcursul anului . În nordul și centrul Thailandei vă veți bucura de o vreme spectaculară, în timp ce în orașele din sud veți putea avea parte de câte o mică ploaie, dar nu este nimic îngrijorător.

Vacanță în Thailanda în noiembrie


Deși întotdeauna spunem că orice perioadă a anului este bine să vizitați Thailanda, adevărul este că luna noiembrie este una dintre cele mai bune luni pentru a merge în vacanță în țara asiatică, deoarece vremea este foarte bună și încă nu va fi început sezonul principal, care de obicei începe în luna ianuarie. În continuare vă spunem vremea pe care o veți găsi în luna noiembrie în fiecare dintre cele mai importante orașe și insule din Thailanda.

Sezonul uscat – Pattaya și Krabi.
Sezonul călduros – Bangkok, Chiang Rai, Koh Phangan, Chiang Mai.
Sezonul ploios – Phuket, Koh Samui, Koh Lanta, Koh Tao.

Zone cu vreme bună în Thailanda în luna noiembrie

Cele mai bune locuri de vizitat în Thailanda în noiembrie sunt cele situate în partea centrală sau nordică a țării, deoarece sezonul ploios se va termina și va coincide cu sezonul uscat sau cu sezonul călduros, în funcție de oraș. Locuri precum Bangkok, Pattaya, Chiang Mai, Krabi sau Chiang Rai sunt unele dintre cele mai bune de vizitat în acest moment al anului.

Zone de evitat în luna noiembrie

Deși în zonele nordice și centrale din Thailanda veți găsi un climat foarte plăcut, există și altele în care vremea în luna noiembrie nu va fi cea mai bună. În zonele de sud puteți găsi ploaie ocazională, dar în nici un caz nu vă va strica călătoria, iar zona din Golfului Thailandei ar trebui să o evitați, deoarece în luna noiembrie va fi în plin sezon musonic.