Vremea în Thailanda în februarie

Climatul din Thailanda în luna februarie este unul dintre cele mai bune din tot anul, care coincide în marea majoritate a zonelor țării cu sezonul rece sau uscat. Clima în Thailanda în februarie are, de regulă, temperaturi foarte plăcute, lăsând deoparte ploile, care sunt practic inexistente în majoritatea orașelor și insulelor țării în această lună.

Vacanță în Thailanda în februarie


Vremea din Thailanda poate varia în funcție de sezonul în care vă aflați la momentul dat. Este o țară care își împarte climatul tropical în principal în trei sezoane: sezonul uscat sau rece, sezonul cald și sezonul ploios. Cel mai indicat sezon pentru a călători în Thailanda este, de obicei, sezonul uscat sau rece, deși acest lucru va depinde și de gusturile dvs. și de ceea ce căutați. De asemenea, trebuie să ținem cont de faptul că vacanța în luna februarie coincide cu sezonul de vârf, astfel încât prețurile hotelurilor și afluxul de turiști vor fi mult mai mari.

Sezonul uscat – Phuket, Koh Samui, Krabi, Koh Tao, Chiang Mai, Pattaya, Koh Phi Phi, Chiang Rai.
Sezonul călduros – Bangkok
Sezonul ploios – În luna februarie niciun oraș din Thailanda nu este în sezonul ploios.

Zone cu vreme bună în Thailanda în luna februarie

În cursul lunii februarie puteți găsi mai multe zone din Thailanda, cu un climat plăcut în care vă puteți bucura pe deplin de o vacanță într-un mediu privilegiat. Unele dintre cele mai bune locuri pentru a vizita Thailanda în luna februarie sunt insula Phuket, orașul cel mai vizitat în întreaga Thailanda după Bangkok, Pattaya, un oraș situat în centrul țării, Chiang Rai, bijuteria din nordul Thailandei sau Krabi printre multe altele. Nu-l ratați!

Zonele care trebuie evitate în cursul lunii februarie

Thailanda este o țară cu climă tropicală, care poate fi vizitată fără nici o problemă, în orice moment al anului. Dar dacă sunt niște turiști mai exigenți, orașe precum Bangkok, nu sunt cele mai potrivite pentru a vizita în luna februarie, deoarece se află în sezonul cald, și temperaturile pot deveni excesiv de mari, depășind chiar 40 de grade.

Alte articole care te-ar putea interesa: