Top 5 – Cele mai bune locuri pentru a vizita în Thailanda in vacanță

Mai rămâne mai puțin! Se apropie vara și odată cu vremea bună, dacă intenționați să vă petreceți vacanța în Thailanda vă voi recomanda cinci locuri de vizitat în Thailanda în timpul vacanței, așa că luați notă pentru că nu le poți rata!

Cele mai bune locuri pentru a vizita in vacanta in Thailanda


Există nenumărate locuri de vizitat în Thailanda, este o țară foarte mare și cu multe tipuri de turism, așa că trebuie să știți că, deși această listă vă va ajuta să vizitați locuri pe care s-ar putea să nu le aveți în minte, vor exista multe altele, așa că planificați-vă bine călătoria și nu uitați să indicați acest top 5 pe itinerarul dvs. 

Aceste 5 locuri de vizitat în Thailanda sunt ceea ce ainevoie ca să uiți de rutina zilnică și să te întorci cu bateriile încărcate din vacanta.

  1. Bangkok

Capitala Thailandei, un oraș agitat, haotic și total nebun, cu siguranță veți experimenta șocul cultural atunci când avionul dvs. aterizează în Thailanda, deoarece este cel mai probabil primul loc în care ajungeți. Orașul Bangkok este o experiență intensă și impresionantă pe care trebuie să o experimentați cel puțin o dată in viata.

Vei găsi vânzători care îți vor vinde orice, tuk-tuks care vor dori să te ducă peste tot, temple magnifice, piețe și standuri de alimente peste tot, centre comerciale aproape în fiecare colț și mai multe 7/11 baruri, străzile sunt mereu aglomerate și vei observa emoția călătoriei tale la fiecare pas pe care îl faci în primele tale zile. Asigurați-vă că vizitați strada de backpackers Khao San Road, mâncați un Pad Thai la o stație de stradă și vizitați piața gigantă Chatu Chack în weekend.

2. Loh Lanta


Ceva care până acum ar trebui să știți despre Thailanda este că este o țară cu o mulțime de plaje paradisiacale și în timp ce majoritatea călătoresc spre insule foarte aglomerate la turism precum Koh Phi Phi sau Koh Tao, vă recomand ceva puțin diferit, o insulă putin mai liniștita și mai pașnica, un loc care a fost binecuvântat cu ape calme, nisip alb și puțini turiști în comparație cu alte insule din apropiere.

În Koh Lanta veți găsi multe bungalouri și stațiuni pentru a petrece câteva zile liniștite și relaxate în timp ce vizitați insula cu motocicleta, de obicei are prețuri foarte accesibile și puteți explora un loc cu plaje ascunse, piețe mici și pescari care aduc pește, astfel încât să le puteți încerca la grătar în fiecare zi imediat după ce ați făcut o baie în piscină sau a face un masaj, nu sună rău, nu-i asa?

3. Koh Chang

Insula Koh Chang este uimitoare și are ceea ce poți căuta în călătoria ta, cei care doresc să facă petrecere se pot bucura aici dar și cei care preferă o atmosferă mai relaxată. Insula este luxuriantă și apele sale limpezi și calme, este a doua insulă ca mărime din Thailanda după Phuket, dacă sunteți în căutarea unei atmosfere de petrecere cele mai bune plaje sunt White Sans Beach sau Lonely Beach și dacă sunteți în căutarea plajelor mai liniștite, vă puteți relaxa în Zion Beach.

4. Koh Phangan

În topul locurilor de vizitat în Thailanda, în aceste vacanțe, ai o insulă despre care cu siguranță ai auzit dacă ai cercetat deja puțin online, este insula celebrei petreceri Full Moon Party, dar această insulă are multe altele pentru a oferi pe lângă această celebra petrecere, dacă călătorești când se termină petrecerea lunii pline te poți bucura de o plajă foarte liniștită, cu o mulțime de zone liniștite în care poți petrece ziua și să faci activități pe apă, îți recomand plaje precum Leela Beach sau Haad Rin printre altele.

5. Railay Beach

Este cunoscuta ca unul dintre cele mai bune locuri de calcar din lume pentru a urca, ai peste 700 de rute pentru a face această activitate și dacă asta te sperie poți face excursii în lagune secrete ascunse în interiorul „insulei”, yoga sau contemplați apusul de soare de pe plaja.


Pe scurt, Thailanda este plină de insule frumoase, jungle luxuriante, plaje cu nisip alb, ape turcoaz și mâncare delicioasă, puteți petrece câteva luni călătorind prin țară de sus în jos fără probleme, cumpărați-vă costumul de baie, rezervați-vă zborul și petreceți câteva vacanțe pe care, fără îndoială, veți dori să le repetați.