Ce să vezi în Thailanda

Top 10 locuri pe care trebuie sa le vizitezi in Thailanda


Ce poți să vezi în Thailanda – Țara zâmbetelor este un autentic tablou, alcătuit din orașe decorate de culorile taxiurilor și tuk-tuk-urilor, temple budiste înconjurate de călugări îmbrăcați în portocaliu, nenumărate piețe cu ornamente și meșteșuguri de toate felurile, tarabede mâncare de toate tipurile, peisaje în care predomină culoarea verde a junglei, satele și ruinele antice și plajele în care culoarea turcoaz a apelor sale și nisipul alb i fin sunt principala sa atracție, nu ratați acest top de locuri de vizitat în Thailanda subliniind multe dintre orașele sale.

Ce să vizitați în Thailanda – Este o combinație a acestor motive care face din Thailanda una dintre destinațiile turistice cele mai populare din Asia de Sud și de aceea astăzi vă aduc topul meu personal 10 cele mai bune locuri de vizitat din Thailanda, dacă doriți să știți ce să vedeți în Thailanda, acele locuri care ar trebui să vedeți în călătoria dvs.

Dacă doriți să cunoașteți Thailanda sunteți în locul ideal pentru că veți descoperi 10 locuri magice.

Cele mai interesante locuri din Thailanda

10. Chiang Rai

Pentru a începe acest top despre ce să vezi în Thailanda, încep cu Chiang Rai, orașul care se află spre nord, este centrul comercial al așa-numitului Triunghi de Aur (Thailanda, Laos și Myanmar). Un oraș care oferă ceva pentru toată lumea, fie că este vorba de muzee, spații verzi precum Parcul Saun Mai Ngam sau piețele sale spectaculoase.

>> Ghid turistic Chiang Rai

9. Pai

8. Phanom Rung

Printre cele mai bune locuri din Thailanda, acest altar hindus este situat pe un vulcan inactiv din nord-estul Thailandei, în apropierea satului Nang Rong. A fost construit pentru zeul hindus Shiva, format din gresie și laterită, reprezintă Muntele Kailash, casa sacră al lui Shiva și se evidențiază pentru arhitectura sa și pentru infinitatea detaliilor care alcătuiesc construcția sa, cu adevărat frumoasă. Acest loc este mai puțin cunoscut de către turiști, și probabil este cel mai important înafara Parcului istoric Angkor Wat din Cambodgia.

7. Railay

Această mică peninsulă este accesibilă numai cu barca datorită stâncilor sale înalte de calcar, motiv care atrage alpiniștii din întreaga lume, dar este, de asemenea, este populară în Thailanda pentru că are plaje foarte frumoase și o atmosferă calmă și relaxată, dacă intenționați să călătoriți pentru a vă bucura de frumusețea și liniștea Thailandei în Railay Bay veți găsi ceea ce căutați ca unul dintre cele mai bune locuri din Thailanda.

6. Parcul Național Khao Sok

Thailanda se distinge prin faptul că are un număr mare de rezervații naturale, iar Parcul Național Khao Sok este unul dintre cele mai frumoase, unde veți găsi păduri de junglă, peșteri în munții calacaroși, râuri și lacuri din provincia Surat Thani situate la sud de Thailanda, parcul este format dintr-un baraj mare pe care îl puteți întâlni cu barca sau chiar petreceți noaptea în cabinele plutitoare care înconjoară peisajul. Fără îndoială este un loc care nu putea lipsi în această listă pe cele mai bune locuri din Thailanda. Această rezervație naturală este unul din cele 10 locuri pe care ar trebui să le vizitați în Thailanda.

5. Ayutthaya

Ayutthaya este situat în valea râului Chao Phraya și este unul dintre cele mai frumoase orașe din Thailanda pe care le puteți găsi, în care puteți vizita ruinele sale, una dintre cele mai vizitate atracții turistice din Thailanda. Este situat la 80 km de Bangkok și puteți ajunge acolo cu trenul, autobuzul sau minivanul. Dacă vă întrebați ce să faceți în Thailanda, unul dintre aceste lucruri este de a vizita Ayutthaya.

>> Ghid turistic Ayutthaya

4. Kanchanaburi

Unde să mergeți în Thailanda? Ei bine, unul dintre cele mai renumite locuri din lume și că este posibil să nu fi auzit niciodată acest nume, dar este cel mai bine cunoscut pentru podul peste râul Kwaithat și istoria sa despre mii de muncitori și prizonieri de război care au murit în timpul construcției sale în cel de-al doilea război mondial ar putea să vi se pară cunoscut, dar aceasta nu este principala atracție a zonei, ci peisajele sale frumoase, parcurile naționale și unele dintre cele mai frumoase cascade pe care le veți vedea în întreaga Asia de sud-est.

>> Ghid turistic Kanchanaburi

3. Bangkok

Capitala și cel mai mare oraș din Thailanda, Bangkok este un conglomerat de persoane, clădiri înalte, palate maiestuoase, temple antice, cluburi de noapte imense, piețe aglomerate și taxiuri colorate și tuk-tuks, nu ratați canalele sale și spațiile verzi și nu plecați fără a fi vizitat Palatul Regal din Bangkok.

>> Ghid turistic Bangkok

2. Chiang Mai

Capitala din nordul Thailandei, Chiang Mai este un oraș care servește drept bază pentru nenumărații backpackeri și turiști care doresc să exploreze peisajele din zonă, triburile de pe munte sau aventurile în aer liber, este un oraș mare în care vă puteți impregna cu ușurința de tradiția culturală thailandeză. În Chiang Mai nu puteți rata piața nocturnă.

>> Ghid turistic Chiang Mai

1. Insulele Thailandiei

Desigur, în primul rând nu ați putea rata insulele din Thailanda, care sunt celebre în întreaga lume pentru frumusețea plajelor sale și a peisajului, aici vorbesc despre unele dintre cele mai frumoase insule din întreaga Thailanda, de la Koh Samet sau Koh Chang, care trece prin Insulele Similan, Koh Pha Ngan sau Koh Tao până la Samui, Phuket sau Phi Phi, fiecare dintre ele având propriul său farmec, veți găsi un infinit de insule incredibile, care este motivul pentru care este unul dintre cele mai bune locuri din Thailanda pentru a vă petrece vacanța dumneavoastră. Sper că acest top 10 despre ceea ce să vezi în Thailanda v-a fost de ajutor.

>> Top cele mai frumoase insule din Thailanda

Ce să faci în Thailanda

Unele dintre activitățile pe care nu trebuie să le ratati în țara asiatică sunt:

Scufundări în apele sale tropicale

Faceți o plimbare cu elefanți mereu în locuri care îi ajută pe aceștia, cum ar fi Parcul Natural Elephant din Chiang Mai.

– Încercați clătite și toate felurile de mâncare posibile din bucătăria thailandeză.

Care a fost destinația care ți-a plăcut cel mai mult în Thailanda? Lăsați-ne un comentariu cu locul care v-a plăcut cel mai mult în Thailanda.