Patong Beach Phuket

Phuket este o insulă care s-a dezvoltat rapid și fără proporții de-a lungul plajelor sale, oferind locuitorilor și turiștilor unul dintre cele mai complete și mai distractive ambiente pe care le poți găsi în Thailanda. Deci, dacă căutați cele mai exotice și mai relaxante locuri din Thailanda, nu trebuie să ratezi această insulă și principala sa destinație turistică, Patong Beach, care este, de asemenea, una dintre cele mai importante din Thailanda. Această faimă nu se datorează doar peisajului său paradisiacal, ci și urbanismului și viața de noapte activă.

În mod surprinzător, atât plaja Patong, cât și străzile sale sunt întotdeauna pline de turiști care umplu hotelurile, restaurantele, berăriile, centrele comerciale și alte locuri pline de viață acest loc.

Deși în Thailanda există multe plaje care sunt extrem de frumoase, Plaja Patong este diferită pentru cantitatea de opțiuni de petrecere a timpului liber pe care le oferă, și care încântă pe toată lumea care îndrăznește să se aventureze pe această plajă urbanistică.

Patong Beach este un loc splendid pentru a vizita, fie că sunteți în familie, cu prietenii sau ca un cuplu, pentru că puteți găsi mediul ideal care se potrivește exact cu ceea ce aveți nevoie. Cel mai bine este că veți găsi diferite opțiuni de cazare economice, de la cele mai luxoase până la cele mai accesibile.

Cum să ajungi la Patong Beach


Dacă vrei să ajungi de la aeroport la Patong Beach, cea mai bună opțiune este de lua un taxi pe care îl puteți găsi în afara aeroportului, sau dacă vreți ceva ieftin, puteți să luați un autobuz. Transferul de la aeroportul din Phuket la Patong Beach durează aproximativ o oră și jumătate.

Pentru a afla mai multe despre obiceiurile din Phuket, puteți pentru „Tuk-Tuk“. Călătoria poate să fie interesantă, dar vă va lua aproximativ trei ore, deoarece există mai multe căi directe pe care acest mijloc de transport nu poate folosi.

Alte locuri pe care le poți vizita în Phuket sunt Karon Beach, Freedom Beach, Kata Beach (aceasta este la numai 15 minute de Patong), Kata Noi, Nai Harn Beach, etc.

Nu ratați experiența de a vă bucura de acest minunat paradis turistic al insulei Phuket, Plaja Patong.

Powered by 12Go Asia system

Informații despre Patong Beach

  • Locație: Patong, Provincia Phuket, Thailanda.

Hartă Patong Beach