Kata Beach

Plaja Kata din Phuket este situată la câteva minute de plaja Karon, în partea de nord a insulei Phuket. Apele sale cristaline și plaja cu nisip alb fin, au încântat toți vizitatorii acestei plaje. Din acest motiv, dacă ești interesat de o vacanță bine meritată în sudul Thailandei, fără îndoială acesta este locul ideal pentru prieteni, cupluri și familii. Alăturați-vă nouă și bucurați-vă de această călătorie magică de-a lungul coastei sudice a Thailandei.

Acest paradis situat în regiunea Phuket, este înconjurat de o familie de insule și arhipelaguri care alcătuiesc o mare parte din zona turistică din sudul Thailandei. Panoramele sale spectaculoase vă vor încânta și vă vor ridica privirea la un orizont maritim fără precedent.

Relaxați-vă, meditați, faceți o pauză, citiți în aer liber, recreați, gustați o masă bună sau; pur și simplu delectați-vă cu peisaje naturale, sunt doar câteva dintre activitățile pe care le puteți face în Kata Beach. În același mod, viața nocturnă tinde să fie foarte atractivă, de aceea vă oferim câteva opțiuni de cazare, care vă vor permite să vă planificați concediul în detaliu.


Diferitele alternative de cazare pe care le găsim în Kata Beach sunt, de obicei, aproape de plaje și de diferite coaste care se învecinează cu regiunea. Din mai până în octombrie, este posibil să vină mai mulți surferi de-a lungul coastei de sud a orașului Phuket, care determină o creștere a numărului de rezervări în diferite hoteluri.

Fie că este vorba despre sezonieri, pasionații de sporturi extreme sau pur și simplu o excursie de plăcere sau de afaceri, în sezonul de vârf este momentul când insula este cea mai vizitată.

Deci, dacă ești interesat de un eveniment spectaculos pe plajă, acestea sunt opțiunile ideale. În mod contrar, dacă ai nevoie de mai multă intimitate sau liniște, cle mai indicat ar fi să mergi în Kata Beach în sezonul mai puțin turistic.

Cum se ajunge la Kata Beach

Pentru a ajunge la acest paradis tropical, există diverse mijloace pe care le puteți folosi. După ce ați ajuns pe insula Phuket, veți avea la dispoziție o serie de servicii în transport și transfer, complet exclusive și personalizate, adaptate întotdeauna nevoilor tale.

De la serviciul de taxi expres, transferul turistic maritim spre plaje, transportul mini-bang și tuk tuk-urile , fac parte din repertoriul ideal de a te deplasa în jurul insulei spre diferitele sectoare. Phuket este una dintre cele mai mari insule din Thailanda, astfel încât opțiunile de transport sunt variate și diversificate, unde cu siguranță vei găsi o modalitate de ajunge în diferite locuri de pe insulă.

Powered by 12Go Asia system

Informații despre Kata Beach

Hartă Kata Beach