Karon Beach Phuket

După cum am menționat mai devreme, Phuket este cea mai mare insulă din Thailanda și, prin urmare, atrage un număr mare de turiști, nu numai pentru cultură și pentru structurile sale impresionante și curioase, ci și pentru plajele sale frumoase, distractive și relaxante. Una dintre cele mai cunoscute plaje din Phuket este Patong Beach, una dintre plajele cele mai solicitate la nivel turistic, dar există și o altă plajă thailandeză care nu este mai prejos, și anume Karon Beach.

Această plajă este situată în districtul Mueang din provincia Phuket, între North Patong și Kata. Aceasta este a treia cea mai lungă plajă din Phuket, astfel încât turiștii care doresc să scape de mulțime pot să se bucure de această plajă fără niciun fel de probleme.

Plaja Karon este împărțită în trei zone principale, fiecare având propriile sale atracții turistice. Prima este Karon Center, este ca un mic oraș foarte plin de viață, unde vizitatorii pot găsi o varietate de restaurante, locuri de divertisment, magazine și viață nocturnă. Una dintre structurile sale minunate este templul budist.

Pe locul al doilea se află șoseaua plajei Karon, aceasta este perfectă pentru o plimbare în timpul apusului sau în timpul nopții. Aceasta este în mare parte ocupată de complexe mari hoteliere, restaurante și magazine. A treia zonă principală din Karon se află spre capătul sudic al acestui oraș, în jurul căii rutiere Luang Poh Chuan. Aceasta este zona cu cele mai multe activități de petrecere a timpului liber, considerată «cea mai tare» din oraș pentru viața nocturnă, deși este mai liniștită decât Patong.

Cazare în Karon Beach

Găsirea de cazare bună în Karon Beach nu este o problemă, deoarece, așa cum am menționat, are o varietate de hoteluri, resorturi și centre turistice de trei până la cinci stele, care se potrivesc cu cererea economică a turiștilor la perfecțiune.

Printre principalele hoteluri de trei stele se numără: Baan Kata Maytha, Centara Villas Phuket și Villareal Heights. Dar dacă cauți ceva mai luxos, între hotelurile și resorturile de 4 și 5 stele avem: Le Meridien Phuket Beach Resort, Mandarava Resort and Spa Karon Beach, Pacific Club Resort, Melody Phuket și Novotel Phuket Karon Beach Resort and Spa.

Cum să ajungeți la Karon Beach

Pentru a ajunge la Karon Beach, dacă veniți de la aeroport sau de la Patong, cel mai bine este să luați un taxi, deși este relativ aproape, iar unii turiști aventurieri merg chiar și pe jos.

Călătorind de la Patong până la Karon Beach, vă va lua doar 15 sau 20 de minute dacă vă duceți cu taxiul, iar în Tuk-Tuk va dura doar 10-12 minute.

Powered by 12Go Asia system

Informații despre Karon Beach Phuket:

Hartă Karon Beach