Kamala Beach Phuket

Cazare în Kamala Beach

Dacă doriți să găsiți o opțiune excelentă de cazare, plaja Kamala oferă cel mai exclusivist loc de cazare. Rim Had, amplasat la capătul sudic al plajei, are un lanț de 20-30 de hoteluri, orientat mai ales către turiștii cu un buget mediu.

În mod similar, este important să menționăm îngrijirea calității care înconjoară locurile de cazare menționate mai sus. Calitatea umană și serviciile prietenoase oferite de colaboratorii săi sunt cele mai bune în întreaga zonă. De asemenea, puteți găsi o serie de restaurante, baruri mici și locuri de divertisment în funcție de bugetul dvs.

Cum se ajunge la Kamala Beach

Singurul transport public care ajunge în zona Kamala Beach, sunt așa-numitele blue songtaews, care vă pot oferi un tur de la Kamala la Surin și la orașul Phuket, dar nu fac transferul spre aeroport.

Pe de altă parte, dacă doriți să vă deplasați de la aeroportul Phuket până la Kamala Beach, serviciul de taxi variază între 400 și 750 bahts. În mod similar, există mai multe servicii de transport alternative în fiecare locație.

Despre Kamala Beach Phuket:

Locația: Kammala, districtul Kathu Provincia Phuket 83120 Thailanda

Hartă Kamala Beach