Cape Panwa din Phuket

Plaja Cape Panwa (plaja Khao Kad); situată la 10 km de insula Phuket, în vârful sudic al Thailandei, găzduiește unul dintre cele mai mari parcuri biologice marine din toată Asia. De-a lungul coastei sud-thailandeze veți aprecia o biodiversitate marină fără precedent. Printr-o plimbare prin coastă vei avea acces la recife magnifice și vei putea cunoaște cele mai exotice specii marine exotice din continentul asiatic, ceva pe care alte zone precum Insulele James Bond nu ți-l oferă.

Cultura, tradiția și misticismul antic înconjoară apele plajei Cape Panwa. De-a lungul acestei minunate aventuri veți avea ocazia să vă amestecați esența culturală cu minunile naturale pe care le-au pregătit thailandezii și continentul asiatic.

În această frumusețe naturală exotică vei cunoaște cele mai impresionante specii acvatice din Asia. În plus, veți avea ocazia să interacționați cu diferitele ecosisteme locale, fără a fi nevoie să vă scufundați printre valuri. În Acuarium Phuke veți găsi unul dintre cele mai avansate centre de cercetare în studiul balenelor, dugongilor, delfinilor, țestoaselor marine, printre altele; care, au spațiul lor vital în rezervația locală pentru speciile de mare.

Activități recreative, gastronomice și cazare în Cape Panwa


Pe de altă parte, dacă interesul dvs. este direct concentrat pe a vă bucura de o zi de resort în aer liber, clubul Baba pool va reprezenta opțiunea ideală pentru dumneavoastră. Situat la capătul Cape Panwa și bazat pe lanțul hotelier Sri Panwa. Acest loc magnific conceput special pentru recreere turistică, fiind considerată casa muzicii, peisajelor, băuturilor, distragerii și distracției.


De asemenea, are o piscină de peste 25 de metri lungime, precum și puncte de vedere către diferitele insule care înconjoară regiunea Phuket. 

Dacă este vorba despre gastronomie în Cape Panwa veți găsi o selecție de preparate locale și internaționale, pregătite și servite de principalii săi producători și creatori gourmet. Cu un design magnific al restaurantelor contemporane în aer liber vă puteți bucura de mâncăruri rafinate thailandeze, internaționale și exclusive fructe de mare la grătar. Nu ratați ocazia de a vizita această frumusețe naturală atractivă și confortabilă.

Cum să ajungeți la Khao Kad Beach

Pentru a ajunge în acest frumos loc din Thailanda, puteți alege dintre mai multe mijloace de transport. În general, la sosirea pe insula Phuket veți găsi taxiuri și servicii de transfer personalizate care vă pot duce la locul de cazare sau vă pot face câteva tururi turistice prin ămprejurimi.


Este necesar să menționăm că, în ceea ce privește diferitele soiuri economice turistice din Thailanda. Plaja Cape Panwa este una dintre cele mai atractive și active din punct de vedere economic din țară. Trebuie menționat faptul că nu circulă trenurile pe insula Phuket. Mai mult, puteți găsi așa-numitele tuktuks și le puteți folosi ca mijloc alternativ de transport la un preț accesibil. Astfel costurile și taxele de transport sunt stabilite în funcție de nevoile fiecărei zone locale din regiunea respectivă.

Hartă Cape Pawna