Hoteluri de Lux în Phuket

Dacă plănuiți să petreceți câteva zile de vacanță în Phuket și doriți să vă bucurați de cele mai bune hoteluri de pe insulă, nu ratați acest Top 5 cu hoteluri de lux din Phuket pe care le-am creat pentru tine.

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Phuket și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Aceste hoteluri au prețuri începând de la 25€ pe noapte

The Village Coconut Island Beach Resort – Evaluări 8.2 – Rezervați Hotel


Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Din acest hotel splendid puteți să vă bucurați de o vedere impresionantă asupra golfului Phang Nga și să aveți acces la o plajă privată. Camerele sunt foarte spațioase și foarte confortabile. În acest resort, puteți profita de facilitățile de sporturi nautice și există terenuri pentru a juca tenis, volei sau trasee de ciclism încântătoare.

Rezervați hotelul pe Booking.com


The Westin Siray Bay Resort & Spa – Evaluări: 8.5 – Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Fiind, de asemenea, un spa, Westin Siray Bay Resort oferă servicii de fitness de toate tipurile și toate cu vedere la ocean, ceea ce face ca această experiență să fie de neuitat. Toate camerele au un balcon cu uși glisante din sticlă, ceea ce garantează o vedere splendidă. Este la aproximativ 15 minute de orașul Phuket și este unul dintre cele mai bune resorturi pe care le oferă insula.

Novotel Phuket Phokeethra – Evaluări: 8.3 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Fără îndoială, un hotel de primă clasă, Novotel Phuket oferă 180 de camere elegante și cu aer condiționat, TV prin satelit, Wi-Fi, baie privată, inclusiv articole de toaletă gratuite. Există un lobby rafinat și modern, unde vă puteți distra atât pentru vacanțe, cât și pentru afaceri. Este la aproximativ o oră de la Aeroportul Internațional din Phuket.

The Nchantra Pool Suite – Evaluări: 8.3 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului….

Situat pe plaja din Golful Siray la 10 minute și la 30 de minute de mers cu mașina de orașul Phuket. Nchantra Pool Suite oferă suits spațioase, cu piscine private, televizoare cu ecran plat și căzi cu jacuzzi. Proprietatea este la 5 minute de mers cu mașina de râul Rassada.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Villa Kalyana – Evaluări: 9.4 – Rezervați Villas

Mai multe imagini ale hotelului….

Villa Kalyana este un complex de vile unice, cu piscine private, o terasă cu vedere la piscină, Wi-Fi gratuit și chiar bucătărie. Fiecare vilă are un TV cu ecran plat, o zonă de relaxare și o zonă de luat masa. Este la aproximativ 18 km de aeroportul din Phuket.