Phuket Fantasea Cabaret Show

Dacă ești în căutare de spectacole de cabaret în Phuket pentru a te bucura de o experiență unică, nu ezitați să îți cumperi un bilet la spectacolul Cabaret FantaSea Show, posibil cel mai bun cabaret din Phuket alături de Simon Cabaret Salon.

Un spectacol pe care nu-l poți rata și care îți va permite să trăiești o noapte de neuitat într-un mediu de fantezie pură în parcul de distracții Phuket FantaSea. Un cabaret care nu are nimic de-a face cu vreun altul pe care l-ai văzut înainte și care este renumit ca fiind una dintre cele mai mari atracții turistice ale insulei Phuket. De asemenea, în timp ce vezi spectacolul, poți să iei cina la bufetul spectaculos de la Phuket FantaSea, unul dintre cele mai mari din Asia, cu o capacitate de cel puțin 4.000 de persoane.

Cu un total de 9 spectacole diferite cu o durată de aproximativ 4 ore, vte va lăsa cu gura deschisă acrobațiile artiștilor, vei trăi iluzii magice incredibile, focuri de artificii care vă vor lăsa fără cuvinte, efecte în 4-D etc. Este un sentiment pe care nu-l poți rata împreună cu o vizită la insula James Bond.

Astfel poți experimenta frumusețea exotică din Thailanda, îmbunătățită cu efecte speciale cu cea mai avansată tehnologie. Vă recomandăm să nu plecați din Thailanda fără să fi văzut Phuket FantaSea Cabaret Show.

Opinii despre Phuket FantaSea Cabaret Show


Este una dintre cele mai bune spectacole de cabaret din Phuket, deci opiniile sunt complet pozitive. În fiecare zi se adună în parcul de distracții Phuket FantaSea turiști de toate naționalitățile care sunt încântați de spectacol și cu zâmbete până la urechi.

Ideal pentru toate vârstele, fără îndoială FantaSea Cabaret Show este una dintre cele mai mari atracții din orașul Phuket.

Prețuri Phuket Fantasea Cabaret Show

Prețurile spectacolului vor depinde de tipul de bilet pe care îl alegi, deoarece oferă pachete diferite; unul care include o cină delicioasă în plus față de spectacol, iar alta care include doar intrarea la spectacol.

  • Spectacol + Cină: 2.200 bahts pentru adulți (aproximativ 57 €) și 2.000 bahts pentru copii de la 4 până la 12 ani (aproximativ 52 €).
  • Doar spectacol: 300 bahts atât pentru adulți, cât și pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. (Aproximativ 7,80 €).

În ambele pachete, intrarea pentru copii sub 4 ani este complet liberă (înălțimea nu poate depăși 100 de centimetri). Puteți rezerva sunând direct la biroul de rezervări al Cabaret FantaSea Show Phuket; la numărul de telefon +66 76 385 111.

Unde se află Cabaret Fantasea Show?

Acest cabaret este situat pe insula Phuket în zona Kathu din Kamala.

Orar: 18:30 – 22:30

Preț: 2.200 bahts (spectacol + cină); doar spectacol 300 bahts.

Zona: Kamala Beach, Phuket

Alte locuri de interes din Phuket: