Cele mai ieftine hoteluri din Phuket

Cazare la prețuri mici în Phuket


Veți călători în Phuket și doriți să vă bucurați de insula cu cazare ieftină? Nu ratați acest top 5 cu cele mai ieftine hoteluri din Phuket pe care le-am făcut pentur tine. Rețineți că Phuket are sute de hoteluri și restaurante, fiind un astfel de loc turistic, este normal că există atât de multă cerere și uneori este dificil să găsiți unul potrivit.

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Phuket și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Găsiți cele mai ieftine hoteluri din Phuket și, de asemenea, perfecte pentru o noapte, cea mai bună relație calitate-preț.

Aceste hoteluri au prețuri începând de la 25€ pe noapte

The Yim Siam Hotel – Evaluări: 8.2Rezervare Hotel

Mai multe imagini ale hotelului….

Hotelul Yim Siam este situat la doar 500 de metri de șoseaua Bangla, numele său provine de la decorarea în cea mai mare parte de culoare albă. Acest hotel este unul dintre favoritele pentru oaspeții săi pentru o singură noapte. Restaurantul servește mâncăruri thailandeze, italiene și halal. Are camere spațioase și confortabile dotate cu aer condiționat. Ce mai puteți cere pentru prețul pe care îl are?

Rezervați hotelul pe Booking.com


Bauman Ville Hotel – Evaluări: 8.0 – Rezervare Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Bauman Ville este situat la doar 5 minute de plaja Patong de pe Nanai Road. Acesta oferă Wi-Fi gratuit și camere deluxe cu balcon. Acesta oferă, de asemenea, un depozit de bagaje și o parcare privată gratuită. Acest hotel are o vedere panoramică frumoasă la munți și la oraș. De la recepția hotelului vă pot ajuta să închiriați o mașină.

The Guest House – Evaluări: 7.0 -​ Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului….

Casele de oaspeți sunt la doar 8 minute de stadionul de box Bangla și la doar o oră de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Phuket. Toate camerele au aer condiționat, baie cu duș și frigider. Barul hotelului, în stil italian, servește mâncăruri internaționale și mâncare thailandeză și, uneori, muzică live. Acest hotel este situat în una din cele mai apreciate zone din Patong Beach.

Dreams Guesthouse & Hostel Patong – Evaluări: 8.4Rezervare Hotel

Mai multe imagini ale hotelului….

Oaspeții se pot bucura de o locație excelentă lângă Plaja Patong, personalul prietenos și mobilierul elegant și curat. Considerată una dintre cele mai dorite case de oaspeți din Patong. Toate camerele sunt dotate cu vederi care înconjoară plaja Patong și munții. Acesta oferă conexiune gratuită la internet Wi-Fi, aer condiționat, ventilatoare și un serviciu de închiriere de motociclete. Această cazare este foarte aproape de Bangla Road.

Rezervați hotelul pe Booking.com


At Patong Hotel – Evaluări: 7.9Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

La Patong Hotel, se află la doar 4 minute de mers pe jos de plaja Patong. Acest complex de cazare oferă cazare practică, cu Wi-Fi gratuit și un restaurant. Centrul comercial Jungceylon se află la 10 minute de mers pe jos. Hotelul are, de asemenea, o piscină în aer liber și un centru de fitness.