Hoteluri de lux în Insulele Phi Phi

TOP 5 Hoteluri de lux în Phi Phi


Căutați cazare de lux pe insula Phi Phi? Dacă da, sunteți în locul potrivit. În această secțiune, vă vom arăta o listă cu cele mai bune 5 hoteluri de lux din Phi Phi. Toate sugestiile de cazare pe care vi le arătăm mai jos sunt situate de-a lungul arhipelagului din Marea Andaman. În ultimii 5 ani, cererea turistică de pe insula Phi Phi, cunoscută și sub numele de Koh Phi Phi, a crescut într-o asemenea măsură încât infrastructura hotelelieră a înregistrat o creștere exponențială pentru a oferi turiștilor cele mai bune servicii hoteliere din această zonă.

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Phi Phi și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Phi Phi Island Village Beach Resort – Evaluări: 8.8 – Rezervare Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Phi Phi Island Village Beach Resort are o plajă privată și o piscină infinită cu un bar lângă piscină. Există, de asemenea, terenuri de tenis, un centru de scufundări și 4 restaurante. Hotelul are Wi-Fi gratuit. Apartamentele, mobilate din lemn masiv și cu un acoperiș caracteristic, sunt dotate cu aer condiționat, un seif, TV prin cablu și un balcon mobilat.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Villa 360 – Evaluări 8.2 Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Aflat la 10 minute cu barca din orașul Phi Phi Don, Villa 360 este un complex care oferă vile spațioase, cu vedere frumoasă la ocean, dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aer condiționat, zonă de relaxare cu o canapea, balcon privat cu vedere la mare, minibar și baie cu cadă, uscător de păr și halate de baie. Pe de altă parte, organizează vizite și excursii și, de asemenea, vă puteți bucura de servicii de masaj în centrul său de fitness.

Phi Phi Cliff Beach Resort – Evaluări 8,1 Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului….

Phi Phi Cliff Beach Resort este o stațiune situată la 600 de metri de Golful Ton Sai. Camerele au TV prin satelit, aer condiționat și o baie privată cu articole de toaletă gratuite. În acest complex, vă puteți bucura de un mic dejun tip bufet în fiecare zi, iar în unele camere aveți acces direct la piscină.

Phi Phi Nicebeach Hotel Hip – Evaluări 7,2 -​ Rezervați Hotel

Rezervați hotelul pe Booking.com


Zeavola Resort – Evaluări: 8.9 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Zeavola Resort este o proprietate de lux situată în zone întinse pe vârful nordic al insulei Phi Phi. Complexul are o plajă privată, o piscină în aer liber și un centru spa terapeutic. Puteți organiza cursuri de scufundări, excursii pe insulă și excursii de observare a rechinilor. Facilități sportive sunt oferite pentru a juca volei pe plajă sau Frisbee. Apartamentele sunt spațioase și sunt proiectate în stil thailandez.