TOP 5 Cele mai bune hoteluri în Insulele Phi Phi

Cazare în Insulele Phi Phi


Aveți nevoie de un hotel în Insulele Phi Phi? Aici vă ajutăm să îl găsiți! Și este că insulele Phi Phi sunt, fără îndoială, una dintre cele mai vizitate destinații din toată Thailanda. Insule spectaculoase care se află în partea de sud a țării, lângă alte insule emblematice precum Koh Lipe și Koh Tao. În Totul despre Thailanda, am făcut o compilație de cele mai bune 5 hoteluri din Phi Phi, astfel încât vă puteți bucura de niște vacanțe spectaculoase și de neuitat în hoteluri care garantează cea mai bună odihnă și confort, situate în cele mai bune zone ale insulelor.

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Phi Phi și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Insulele Phi Phi sunt una dintre principalele destinații turistice din Thailanda. Situate în Marea Andaman, ele au unele dintre cele mai impresionante plaje din țară.

Aceste hoteluri au prețuri începând de la 25€ pe noapte

ChaoKoh Phi Phi Hotel & Resort – Evaluări: 8.0Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

ChaoKoh Phi Phi Hotel & Resort este una dintre favoritele noastre. Acesta este situat pe malul mării al insulelor Phi Phi și are o valoare excelentă calitate-preț. Are vederi pur spectaculoase care vă permit să vă bucurați de cele mai impresionante apusuri de soare de pe insulă. Are camere confortabile complet echipate cu baie privată, iar zona înconjurătoare oferă o gamă largă de activități de agrement pentru toate tipurile de activități: snorkeling, pescuit, scufundări, excursii etc. Un pariu sigur!

Rezervați hotelul pe Booking.com


Viking Nature Resort – Evaluări: 7.8Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Viking Nature Resort este unul dintre hotelurile din Phi Phi, cu care nu veți da greș. Un hotel plăcut situat la cinci minute de mers pe jos de spectaculosul Long Beach și la 20 de minute de Ton Sai. Un loc, unde vă puteți bucura de un sejur unic. Un hotel care se mândrește cu un stil tipic thailandez și are camere din care nu lipsește nimic. Restaurantul hotelului vă va cuceri, deoarece este specializat în mâncăruri thailandeze și internaționale și este deschis 24 de ore pe zi.

Phi Phi Sunset Bay Resort – Evaluări: 8.5 Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Phi Phi Sunset Bay Resort este situat la doar 30 de minute de mers pe jos de golful spectaculos din Loh Dalam, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din toate insulele Phi Phi. Situat într-un mediu privilegiat în mijlocul naturii, are vedere la mare și unele camere în care vă veți simți ca acasă. Complet echipat și cu toate facilitățile de care aveți nevoie, acesta este situat într-un complex care oferă închiriere de caiace și în care există un restaurant delicios cu mâncare tradițională thailandeză. Acest hotel este unul dintre cele preferate pentru o noapte de cazare.

PP Charlie Beach Resort – Evaluări: 7.6 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Situat pe faimoasa insulă Phi Phi, PP Charlie Beach Resort oferă o piscină în aer liber cu vedere la mare și Wi-Fi gratuit în zonele publice. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV prin cablu și baie privată cu duș. Complexul oferă o recepție deschisă 24 de ore pe zi și un serviciu de transfer gratuit de la Aeroportul Krabi până la Klong Ji Rad Pier.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Bay View Resort – Evaluări: 7.5Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului….

Bay View Resort este un hotel de tip boutique cu vederi incredibile și o locație excelentă. Acesta este situat pe partea deluroasă a plajei Laem Hin, într-un decor spectaculos, cu vederi și mai spectaculoase, situate la numai două minute de mers pe jos de plajă. Camerele sale sunt luxoase, oferă o piscină privată și masaje, astfel încât vă puteți bucura, de asemenea, la maxim de comorile oferite de insulele Phi Phi, o pauză pașnică, atât de necesară atunci când vă duceți în vacanță.