Bamboo Island - Phi Phi

Dacă doriți să scăpați de plajele aglomerate din Tonsai sau din Maya Bay, puteți închiria o barcă lungă, pentru a merge spre Insula Bambo din Phi Phi, care este foarte mică și nu are vârfuri înalte de stânci, puteți observa doar o plajă de nisip alb cu ape turcoaz. Deoarece nu este la fel de faimoaă ca și Maya Bay , puteți găsi spațiu pentru a vă relaxa și pentru a avea un timp plăcut. În sezonul estival în care puteți vizita această plajă este din decembrie până în martie.

Insula Bambo, cunoscută și sub numele de Koh Pai din Thailanda, este una dintre insulele situate la nord-vest de arhipelagul Phi Phi, în provincia Krabi. Este situată la aproximativ 5 kilometri de vârful nordic al Koh Phi Phi Don. Are o suprafață aproximativă de 600 de metri lățime și 700 de metri lungime, forma sa este inima care este înconjurată de nisip alb.

Unde puteți petrece noaptea în Bamboo Island?

Dacă sunteți în căutarea unui loc de cazare, cel mai bine este să stați în Phi Phi și să vizitați această zonă în timpul zilei, puteți găsi cazare în apropiere, dar calitatea nu este cea mai bună. Aici veți găsi o listă cu hotelurile preferate, astfel încât să nu aveți vreo surpriză neplăcută cu cazarea pe care ați ales-o.

Tururi și excursii în Bamboo Island

Excursie la insula Phi Phi

Nu cunoașteți insulele Phi Phi? Este unul dintre cele mai frumoase locuri din toată Thailanda; nisip alb, ape cristaline, snorkel cu pește tropical …

Bucurați-vă de o excursie de o zi la insulele Phi Phi și de locuri precum Insula Bamboo sau Peșterile Viking, un bufet de pe plajă și fructe tropicale.

Alte opriri sunt de asemenea făcute pentru a face o baie fără egal pe plaje și snorkel. Este important să rețineți că Koh Phi Phi Lee este una dintre cele mai importante și celebre insule, deoarece a fost locul unde a fost filmat filmul The Beach.

Ce să vezi și să faci în Insula Bamboo

Insula Bambo este una dintre cele mai liniștite insule și este singura care nu are stânci, motiv pentru care este puțin vizitată de turiști. Pe această plajă puteți petrece un timp relaxat și liniștit, pe măsură ce puteți face plajă. De asemenea, puteți înota în apele sale limpezi. Acesta este locul perfect pentru a face o călătorie de o zi și de a practica scuba diving, deoarece între această insulă și plaja Phi Phi Don puteți vedea reciful de corali cunoscut sub numele de Hin Klang, care oferă vizitatorilor sentimentul de înot în interiorul unui acvariu.

Această insulă este înconjurată de un recif care se întinde pe aproximativ 500 de metri de țărm. Pentru a ajunge în acest loc trebuie să închiriați o barcă. Una dintre atracțiile sale este de a admira apusul soarelui, bărcile oferind corturi pentru camping. Puteți cumpăra băuturi și gustări la un mic bar situat în zonă. De asemenea, puteți merge pe insulă, de obicei este o plimbare destul de plăcută.

Sfaturi pentru vizitarea insulei Bamboo

Înainte de a vizita insula Bambo, ar trebui să țineți cont de următoarele sfaturi pentru a vă bucura din plin de această experiență:

  • Deoarece Insula Bambo este un loc care face parte din Parcul Național Phi Phi, trebuie să țineți cont că trebuie să plătiți intrarea în acesta, ceea ce vă va permite accesul la celelalte insule.
  • Când vizitați această insulă, vă recomandăm să luați suplimentele de snorkel necesare pentru a face această activitate și pentru a vă bucura de fundul mării cu varietatea de pești, bărcile includ accesorii, dar uneori puteți lua unul defectuos, așa că mai bine să vă luați propiile complemente pentru practicarea snorkelingului.
  • Deși există un loc mic unde vinde băuturi și câteva gustări, este recomandabil să aduci ceva hidratant și mâncarea de care ai nevoie pentru șederea pe această insulă.
  • De asemenea, este important să purtați protecția solară, pentru a vă putea expune la soare și pentru a evita apariția unei insolații.

Cum să ajungi la Insula Bamboo din Phi Phi

Pentru a ajunge la Insula Bambo, dacă vă aflați pe insula Phuket sau în provincia Krabi, puteți lua feribotul spre Ao Nang odată, în acest loc, puteți căuta cazare. De acolo puteți închiria un tur sau o excursie care vă face un tur al insulelor sau puteți închiria o barcă longtail care să vă ducă unde vreți.

Informații despre insula Bamboo din Thailanda:

  • Locația: Ao Nang, districtul Mueang Krabi, provincia Krabi 81000, Thailanda
  • Alte locații din apropiere: Bay Maya și Plaja Monkey

Harta Bamboo Island