Hoteluri și Resorturi de lux în Krabi

Căutați un hotel în orașul Krabi? Ei bine, fiți atenți și luați notă, pentru că vă vom arăta o listă cu cele mai bune 5 hoteluri de lux din Krabi, cu o valoare spectaculoasă între calitate-preț. Aceste cazări sunt prezentate ca un pariu sigur atunci când vine vorba de a vă bucura de o vacanță de lux în orașul antic din Thailanda. Acestea sunt, de asemenea, situate în zone privilegiate și cu toate facilitățile de care aveți nevoie pentru a te bucura pe deplin de vacanța ta în Thailanda.

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Krabi și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Krabi este un oraș foarte important din Thailanda, situat la sud de coasta de est a țării. Principala atracție a acestui oraș sunt principalele destinații turistice din zonă. Provincia Krabi găzduiește câteva parcuri naționale și locuri precum Parcul Național Hat Noppharat Thara – Mu Ko Phi Phi, Ao Nang, Railay și Ko Phi Phi. În provincie se află aproximativ 80 de insule în care se practică mai multe activități nautice, cum ar fi scufundările și snorkelingul.

Aceste hoteluri au prețuri începând de la 100€ pe noapte

Railay Bay Resort & Spa – Evaluări 8,2 Rezervați Hotel


Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Railay Bay Resort & Spa este situat pe nisipurile albe ale plajei Railay. Această unitate oferă vile de lux cu peisaje tropicale, conexiune gratuită la internet Wi-Fi și o piscină în aer liber cu vedere la plajă. Oaspeții se pot bucura de un masaj relaxant la Spa și au posibilitatea de a face canoe și alpinism. La rândul său, specialitatea gastronomică a stațiunii este restaurantul cu fructe de mare proaspete.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Railay Phutawan Resort – Evaluări 8,3  Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Railay Phutawan Resort este situat pe malul plajei Railay Beach din Krabi. Înconjurat de munți și o vedere frumoasă la Marea Andaman, acest complex turistic oferă acces ușor la insulele din apropiere și toate camerele sale sunt complet echipate și decorate cu mobilier din lemn rustic în stil thailandez. Această stațiune oferă, de asemenea, excursii de scufundări și snorkeling la Koh Lanta și Insulele Phi Phi. Restaurantul și barul hotelului au preparate autentice thailandeze și mic dejun continental; precum și băuturi exotice și peisaje pitorești, ideale pentru cupluri.

Islanda Hideaway Resort – Evaluări 8,0 Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Complexul Islanda Hideaway este un bestseller din Krabi. Acesta are o vedere fabuloasă spre ocean în fața insulei Klang și se află la 10 minute cu barca de la digul Chaofa. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și conexiune gratuită la internet Wi-Fi. Hotelul oferă, de asemenea, cursuri de pictură batik și cultivarea orezului; precum și posibilitatea organizării de excursii în împrejurimi.

Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi – Evaluări: 8.3 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Centara Grand Beach oferă camere cu balcoane private cu vedere la ocean. În incintă există 2 piscine în aer liber și un centru de wellness. Proprietatea este situată în golful privat din Pai Plong și este la 40 de minute de mers cu mașina de la Aeroportul Internațional Krabi. La cerere, în cameră puteți avea o cadă cu hidromasaj în aer liber.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Villa Saifon AoNang Krabi – Evaluări: 9.4 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale villei…..

Situată în Ao Nang, Villa Saifon AoNang Krabi vă pune la dispoziție un set de vile cu piscine private, vedere la munții din jur, precum și o piscină infinită de 19 metri lungime. Fiecare vilă are un dormitor principal, bucătărie cu cuptor cu microunde, prăjitor de pâine și mașină de cafea, precum și alte servicii de care aveți nevoie de-a lungul șederii tale în villa. Întreaga zonă are Wi-Fi gratuit.