Emerald Pool – Piscina de Smarald în Krabi

La sudul provinciei orașului Krabi se află piscina de smarald, la aproximativ 70 km de rezervația naturală Khao, puteți găsi frumoase căzi naturale, cunoscute și sub numele de piscina de smarald. Apa acestui loc provine din izvoare termale care provin din interiorul pământului, adică din camere vulcanice. Izvorul este situat în junglă și are un iaz unde există apă dulce cu o temperatură care variază între 35 și 40 ° C.

Apa din acest izvor are săruri minerale care sunt foarte bune pentru ameliorarea unor afecțiuni, cum ar fi reumatismul, sciatica și, de asemenea, pentru unele probleme ale pielii. Totuși, aceste beneficii nu au fost dovedite științific, dar este incontestabil faptul că relazarea în aceste ape este benefică pentru sănătate. Este recomandabil să evitați vizitarea acestui loc în weekend și sărbători, deoarece este unul dintre cele mai populare locuri.

Sfaturi pentru vizitarea piscinei de smarald din Krabi


Când vizitați Esmerald Pool trebuie să țineți cont de câteva sfaturi pentru a vă putea bucura pe deplin de acest loc.

  • După ce ai făcut o baie fierbinte, te poți răcori într-un râu situat în partea inferioară.
  • Acest loc este foarte vizitat de turiști, motiv pentru care este recomandat să îl vizitați de luni până vineri. De asemenea, foarte devreme dimineața sau după-amiaza, deoarece în acest moment nu există atât de mulți turiști.
  • Trebuie să aveți bani pentru a plăti intrarea pentru a vedea iazul de sticlă și, de asemenea, intrarea în izvoarele fierbinți.
  • Evitați să purtați obiecte de valoare, astfel încât să vă puteți bucura de baia din piscina de smarald, fără a fi necesar să fiți cu ochii pe lucrurile voastre.
  • Este recomandat să aduci un spray de țânțari atunci când decizi să vizitezi acest loc.

Unde să petreci noaptea?

Dacă sunteți în căutarea unui loc unde să stați, cel mai bine este să stați în Krabi și să vizitați această zonă în timpul zilei, puteți găsi cazare în apropiere, dar calitatea este întotdeauna destul de proastă, ori de câte ori vizitez Krabi stau la hoteluri din centru care au calitate/preț imbatabilă.

Aici vă las hotelurile mele preferate, astfel încât să nu aveți parte de o surpriză neplăcută atunci când hotelul dvs. nu este atât de frumos cum vă așteptați, cei de pe această listă nu dau greș:

Cum să ajungi la piscina de smarald din Krabi

Pentru a ajunge la Emerald Pool din Krabi sau Ao Nang, agențiile turistice oferă excursii care vă oferă o excursie prin junglă, unde vă puteți îmbăia în Iazul de cristal și să vizitați izvoarele termale. De asemenea, puteți accesa printr-o potecă unde trebuie să mergeți pe un drum foarte frumos de aproximativ 800 de metri. Dacă continuați pe traseu aproximativ 600 de metri, puteți vedea piscina albastră, care este o lagună cu apă cristalină, de culoare albastru turcoaz.

Bazinul de smarald este situat în zona Khao Para Bang Khram, chiar la est de Klong Thom, la aproximativ 23 de kilometri de centrul orașului Krabi. Această rezervație naturală este destul de departe de orașul Krabi. De aceea trebuie să luați drumul nr. 4 și să urmați indicatoarele pentru a ajunge la cascadă.

Informații despre Emerald Pool:

Locație: Khlong Thom Nuea, districtul Khlong Thom, provincia Krabi 81120, Thailanda
Alte locuri în apropiere: Ao Nang, Parcul Național Khao Phanom și Railay.

Hartă Emerald Pool