Chicken Island din Krabi – Koh Gai

Chicen Island cunoscută și sub numele de Koh Gai sau Insula Puiului, are această denumire deoarece are forma capului acestei păsări, este o insulă frumoasă pe care trebuie să o vizitezi atunci când călătorești în Thailanda. În vestul acestei insule veți găsi o zonă excelentă pentru snorkeling. Scufundându-vă în apele sale cristaline, veți putea observa corali frumoși și animale sălbatice. Această insulă se află în zona Krabi.

Când mareea este scăzută, puteți merge pe insulele din apropiere prin nisip, această insulă este situată pe coasta Ao Nang și face parte dintr-un grup de insule care pot fi vizitate în aceeași zi. Pe insula Koh Tup nu există multe locuri cu umbră, așa că este indicat să îți aduci protecție solară și umbrele pentru a te proteja de soare.

Unde să petreci noaptea în Chicken Island?


Dacă sunteți în căutarea unui loc unde să stați, cel mai bine este să stați în Krabi și să vizitați această zonă în timpul zilei, puteți găsi cazare în apropiere, dar calitatea este întotdeauna destul de proastă. Aici vă las hotelurile mele preferate, astfel încât să nu aveți parte de o surpriză neplăcută atunci când hotelul dvs. nu este așa cum vă așteptați:

Ce să vezi și să faci în Chicken Island

Odată ce vă aflați în Koh Gai vă puteți relaxa și să vă întindeți pe nisip sau, dacă preferați, puteți face o baie în apele limpezi ale mării. De asemenea, puteți face o plimbare pe plajă pentru a vă relaxa și a face exerciții fizice. În același mod vă puteți bucura de mâncarea oferită de un mic restaurant, unde servesc gustări suculente și câteva băuturi răcoritoare.

Când mergeți pe insulă, puteți ajunge într-un punct înalt unde puteți vedea roca mare în formă de pui, puteți vedea, de asemenea, fâșia de nisip care se formează între insule la mareea joasă, puteți vedea și Koh Poda și Krabi. Datorită numeroaselor varietăți de pești colorați, snorkelingul este o activitate pe care nu trebuie să o ratezi pe această insulă.

Insula Koh Gai din Thailanda

Insula Koh Gai este o insulă mică care aparține grupului de insule Poda, este situată la aproximativ opt kilometri de Ao Nang, în provincia Krabi. În sudul extrem, are o rocă mare în formă de pui, motiv pentru care își primește numele. Diferitele excursii care pleacă de pe insulele Krabi și Phuket fac o scurtă oprire în acest loc, astfel încât vizitatorii să se poată bucura de pitorescul pui de calcar și să îl fotografieze.

O altă atracție a lui Koh Gai este că este conectată la Koh Tap și Koh Mor printr-o fâșie de nisip, care poate fi văzută doar la mareea joasă. Ceea ce oferă turiștilor posibilitatea de a se plimba dintr-o insulă în alta înconjurată de ape cristaline. Această insulă găzduiește recifuri de corali excelente, care oferă vizitatorilor posibilitatea de a face snorkel.

Excursie la Insulele Phi Phi din Krabi

Este unul dintre cele mai frumoase locuri din toată Thailanda; nisip alb, ape cristaline, snorkel cu pești tropicali … Bucurați-vă de o excursie de o zi prin insulele precum Insula Bamboo sau Peșterile Vikingilor, alături de un bufet pe plajă și fructe tropicale.

Alte opriri sunt de asemenea făcute pentru a face o baie pe plajele din împrejurimi și snorkel. Este important să subliniem faptul că Koh Phi Phi Lee este una dintre cele mai importante și celebre insule, deoarece a fost locul unde a fost filmat filmul «The Beach».

Cum să ajungi la Koh Gai

Pentru a ajunge la Koh Gai dacă vă aflați în Ao Nang, trebuie să luați o barcă longtail, pentru care trebuie să cumpărați un bilet la diferitele puncte de vânzare sau agenții. Puteți face, de asemenea, o excursie de o jumătate de zi sau de o zi întreagă oferită de diferitele agenții. Dacă vă aflați în Insulele Phi Phi, puteți face o excursie cu barca, unde vă vor oferi mâncare și băuturi. Puteți lua, de asemenea, speed boats care vă vor duce la Chicken Island.

Hartă Chicken Island