5 Hoteluri ieftine în Krabi

Hoteluri ieftine în Krabi? Dacă doriți să vizitați una dintre cele mai turistice destinații din toată Thailanda, care se mândrește cu peisaje și plaje pur și simplu spectaculoase, vă recomandăm să aruncați o privire la lista noastră de 5 hoteluri ieftine în Krabi. Hoteluri care se remarcă pentru valoarea lor excelentă calitate-preț și care sunt prezentate ca un pariu sigur pentru vacanta ta. Rezervați-vă acum camera și începeți să vă pregătiți una dintre cele mai bune vacanțe din viața voastră.

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Krabi și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Krabi este un oraș situat în sudul Thailandei și are unul dintre cele mai paradisiacale peisaje din întreaga țară. Situat în Marea Andaman, vă veți îndrăgosti de Krabi de la primul moment și, în plus față de plajele și peisajele sale spectaculoase, aveți un climat plăcut pe tot parcursul anului, astfel încât să puteți călători oricând, veți avea întotdeauna cea mai bună temperatură . Verificați cele mai ieftine hoteluri din Krabi și bucurați-vă de o cameră spectaculoasă la cel mai bun preț. Și dacă nu găsiți nimic care să corespundă cu ceea ce căutați, nu ratați TOP 5 dintre cele mai bune hoteluri din Krabi.

Aceste hoteluri au prețuri între 10-25€ pe noapte

Apo Hotel – Evaluări: 8.3 –​ Rezervați Hotel


Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai  multe imagini ale hotelului…

Hotelul Apo este unul dintre cele mai bune hoteluri din Krabi în ceea ce privește raportul preț-calitate. Un hotel cu camere confortabile și echipate perfect, cu Wi-Fi gratuit, este situat într-o locație privilegiată, la doar 400 de metri de spectaculosul templu Wat Kaew Korawaram și la 2 km de parcul Thara. Aeroportul internațional din Phuket este la 67 de kilometri.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Lada Krabi – Evaluări: 8,4 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Residence Lada Krabi este la o plimbare de 1 minut de piața de noapte a orașului și la 5 minute de strada pietonală și centrul comercial Vogue. Acesta are o recepție deschisă 24 de ore pe zi și camere moderne cu aer condiționat și Wi-Fi gratuit.

Riverside Hotel – Evaluări: 7,0 Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Lanta Sabai Hotel – Evaluări: 7.8 – Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Hotelul Lanta Sabai Hotel & Bungalows dispune de toate serviciile unui hotel de patru stele în Ko Lanta: Restaurant, Room service, Bar, Recepție 24/24h. Toate camerele au băi private și acces la internet Wi-Fi este disponibil în întregul hotel. Parcarea poate fi folosită gratuit și este posibilă închirierea unei biciclete sau a unei mașini.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Baan To Guesthouse – Evaluări: 8,3 –​ Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Baan To Guesthouse este un hotel care are o locație excelentă, situat la doar cinci minute de mers pe jos de centrul orașului Krabi. Înconjurat de grădini cu o multitudine de vegetație, are camere confortabile, gata pentru a vă bucura de cea mai bună odihnă la un preț foarte economic. Aproximativ 20 de minute cu mașina de la Aeroportul Internațional Krabi, este o foarte bună opțiune de luat în considerare pentru șederea dvs. în Krabi.