Golful Ao Thalane din Krabi

Golful Ao Thalane este unul dintre cele mai frumoase locuri din Thailanda. Acest golf este înconjurat de formațiuni carstice impresionante și una dintre cele mai frumoase insule de pe coastă. Este un loc ideal pentru practicarea caiacului, unde puteți explora câteva pasaje mici ascunse și, de asemenea, să descoperiți sistemul ecologic al golfului, care este bogat în floră și faună.

Golful Ao Thalane este un loc minunat pentru a vă bucura de viața sălbatică din Thailanda, precum păsări rare, maimuțe și multe animale. De asemenea, vă puteți bucura de un mic sat pescăresc, care este situat în mijlocul unei rețele naturale de mangrove, care sunt înconjurate de formațiuni de canion calcaroase în care navigația este posibilă numai atunci când valul este scăzut.

Unde să petreci noaptea?


Dacă sunteți în căutarea unui loc unde să stați, cel mai bine este să stați în Krabi și să vizitați această zonă în timpul zilei, puteți găsi cazare în apropiere, dar calitatea este întotdeauna destul de proastă, ori de câte ori vizitez Krabi stau la hoteluri din centru care au calitate / preț imbatabil.

Aici vă las hotelurile mele preferate, astfel încât să nu aveți parte de o surpriză neplăcută atunci când hotelul dvs. nu este atât de frumos cum vă așteptați, cei de pe această listă nu dau greș:

Ce să vezi și să faci în Ao Thalane Bay

În Ao Thalane puteți efectua diverse activități, deoarece oferă vizitatorilor săi o diversitate în peisajele naturale pe care le are acest golf. Acesta este motivul pentru care trebuie să fiți gata să descoperiți frumusețea oferită de acest loc. Una dintre principalele activități care se desfășoară în această zonă este caiac, unde veți cunoaște diferitele locuri și veți putea să vă distrați în acest golf paradisiac.

Alte activități pe care Ao Thalane ne permite să le facem este să mergem pentru a explora mediul care are un ecosistem viu, format din mangrove mature, în care puteți observa mii de greieri, care se adună în jurul formațiunilor de calcar. Puteți privi biodiversitatea prezentă în zonă atât în floră, cât și în faună, precum păsări, reptile și mamifere.

Kayaking în Ao Thalane

Kayaking-ul în Ao Thalane este o activitate pe care nu trebuie să o ratați dacă vizitați acest loc, care va permite turiștilor să se îndrepte în prezența unei naturi primitive. Prin mangrove și canioane care sunt înconjurate de formațiuni carstice impunătoare până când ajungeți pe Insula Hong. Unde vă puteți bucura de apele cristaline cu recifuri de corali.

Cu caiacul vă puteți bucura de formațiuni impunătoare de calcar și de câteva insule mici ale coastei. Acest loc oferă multe canale și canioane înguste, care sunt ideale pentru caiac, puteți, de asemenea, să introduceți pasaje mici, unde puteți vedea ecosistemul divers, fără să întâlniți un număr mare de turiști. De asemenea, vă puteți bucura de o întâlnire strânsă cu maimuțele care se joacă pe mal.

Cum să ajungeți la Ao Thalane

Pentru a ajunge la Ao Thalane, puteți merge din provincia Krabi pe șosea, această călătorie va dura aproximativ 34 de minute. De asemenea, puteți lua o barcă longtail pentru a ajunge în golful Ao Thalane. De asemenea, puteți ajunge la Ao Thalane din Insulele Hong, care se află în apropiere.

Unele agenții din Krabi sau Phuket, oferă turiștilor excursii sau tururi care îi duc în diferite insule și oferă excursii în caiac, de asemenea pachetul include băutură și mese, aceste excursii pot fi de jumătate de zi sau de o zi întreagă.

Informații despre Ao Thalane în Krabi:

Locație: Khao Thong, districtul Mueang Krabi, provincia Krabi 81000, Thailanda
Alte locuri în apropiere: Peștera Phranang, Insula Phi Phi și Plaja Railay

Hartă Ao Thalane Bay