Ao Nang - Krabi

Ao Nang este una dintre cele mai vizitate destinații turistice din provincia Krabi din Thailanda. Este una dintre plajele care a fost inițial vizitată de backpackeri, însă a devenit un loc ideal pentru turiști, deoarece oferă pachete turistice în aeroporturi, în diferite sezoane. Ao Nang este mai puțin pitorească decât plajele din Rai Leh, dar puteți găsi diferite locuri de cazare, restaurante și agenții de turism care oferă facilități vizitatorilor, în plus față de o climă spectaculoasă și plajă.

Cazare în Ao Nang


Ao Nang este un loc strategic pentru a obține cele mai bune locuri de cazare, hotelurile oferă oaspeților lor toate facilitățile. Puteți găsi hoteluri de la prețuri foarte ieftine la mai multe hoteluri de lux, 5 stele. Aici veți găsi cele mai bune hoteluri, astfel încât să vă puteți bucura de sejurul dvs.

Ce să vezi și ce să faci în Ao Nang

Există multe locuri pe care le puteți vizita dacă vă aflați în Ao Nang, cum ar fi o excursie la plaja scoicii, care este un cimitir de scoici de mare și este situat la aproximativ 7 km vest de Ao Nang. Aceasta este o atracție excelentă, unde puteți vedea crustacee de peste 40 de milioane de ani.

De asemenea, puteți vizita plaja Nopparat Thara, aflată la capătul vestic al Ao Nang, această plajă se află într-un parc național și se caracterizează prin frumusețea sa. În parcul național puteți vizita insulele abrupte de calcar.

Alte lucruri pe care le puteți vedea, este plaja din Rai Leh, care este foarte aproape de Ao Nang, un punct important de luat în considerare este că puteți ajunge doar cu barca. Este o plajă foarte curată, cu peșteri ideale pentru a explora. Plaja are hoteluri și restaurante pentru confortul vizitatorului.

Deoarece Ao Nang se află foarte aproape de Rai Leh și Ko Phi Phi, puteți găsi numeroși operatori de turism care oferă excursii de o zi, unde vă oferă diverse activități cum ar fi kayaking, snorkeling, plimbări cu aventuri, printre altele.

De asemenea, puteți face o plimbare cu piscine, izvoare termale, temple, peșteri și alte locuri de interes. Puteți găsi, de asemenea, locuri de relaxare, cum ar fi spa-uri și centre de masaj. În mod similar, dacă vă place aventura, o activitate ideală este alpinismul, pe care îl puteți contacta prin agențiile din Ao Nang.

O activitate care se desfășoară de obicei în Ao Nang este snorkelingul și viața marină, puteți face o zi de safari, astfel încât veți avea ocazia să vedeți rechini, balene, raze, printre alte specii.

Excursie la insula Phi Phi

Nu cunoașteți insulele Phi Phi? Este unul dintre cele mai frumoase locuri din toată Thailanda; nisip alb, ape cristaline, snorkel cu pește tropical …

Bucurați-vă de o excursie de o zi la insulele Phi Phi și de locuri precum Insula Bamboo sau Peșterile Viking, un bufet de pe plajă și fructe tropicale.

Alte opriri sunt de asemenea făcute pentru a face o baie fără egal pe plaje și snorkel. Este important să rețineți că Koh Phi Phi Lee este una dintre cele mai importante și celebre insule, deoarece a fost locul unde a fost filmat filmul The Beach.

Excursie la cele 4 Insule

Vizitați cele mai populare locuri din zona Railay, vorbim despre 4 Insulele, locuri impresionante care vă vor rămâne în minte, acest tur are două vizite la puncte de snorkeling incredibile, unul în timpul zilei și celălalt pe timpul nopții, pentru a vedea planctonul bioluminiscent.

Pe această excursie veți vizita plaja Railay, faimoasa insulă Poda, insula Tup și Chicken Island, cele 4 locuri cele mai carismatice ale zonei Railay.

Ao Nang Beach

Plaja principală din Krabi este plaja Ao Nang, care se află la 10 km distanță. Plaja este situată într-o zonă în care puteți găsi hoteluri și restaurante pentru toate vârstele. Această plajă este utilizată pentru a vă conecta cu alte locuri din apropiere, cum ar fi Tonsai sau Railay Beach, care sunt plaje care sunt vizitate de turiști datorită munților calcari și a nisipurilor de aur. În timpul sezonului uscat, marea are un ton turcoaz unic.

Plaja din Ao Nang este un loc foarte practic și simplu de a naviga și de a face legături cu alte locuri de interes turistic. De asemenea, oferă multe facilități, cum ar fi hoteluri, restaurante și spa-uri. Fără îndoială, plaja Ao Nang este un loc care merită vizitat, deoarece este de aproximativ un kilometru lung și vă puteți bucura de o promenadă, mai ales la apusul soarelui.

În general, în timpul zilei, cea mai mare parte a plajei este, de obicei, destul de goală, chiar și în timpul sezonului de vârf, pentru că există puține locuri cu umbra, deoarece de acolo se îndepărtează bărcile pentru alte locuri de interes turistic. Această plajă este un loc unde puteți înota, dispune de restaurante la poalele plajei, baruri și săli de masaj și nu există bărci ancorate în zonă. Nisipul de pe plaja Ao Nang este de obicei un pic cam dur, dar vă puteți bucura de apă pentru a înota și a vă relaxa.

Cu siguranță plaja Ao Nang este un complex turistic ideal pentru a avea o vacanță minunată. Având plaje, este ușor să vă deplasați spre alte destinații turistice, oferă cazare de toate tipurile, magazine și locuri de relaxare ca centre de masaj și spa.

Sfaturi pentru a călători la Ao Nang

  • Urcați în bărci cu pantofi, pentru a evita orice accident ca o posibilă tăiere.
  • Cereți întotdeauna asistență medicală în Ao Nang, deoarece acolo veți găsi centre medicale. În alte locuri poate să nu existe asistență medicală, este important să aveți cea mai bună asigurare de călătorie în Thailanda.
  • În locul în care sunteți cazați, închideți ușile și ferestrele pe timp de noapte și încercați să păstrați bunurile dvs. valoroase.
  • Luați în considerare Beach Ao Nang ca punct de pornire pentru a vă face diferite excursii.
  • Nu ratați apusurile de soare, care sunt incredibile.
  • Puteți închiria o motocicletă pentru a cunoaște toate împrejurimile orașului Ao Nang.

Cum să ajungi la Ao Nang

Dacă ajungeți la Aeroportul Internațional Krabi, Ao Nang se află la aproximativ 40 de minute de mers cu mașina. Puteți organiza cu hotelul unde sunteți cazați pentru a face transferul de la aeroport. De asemenea, puteți închiria un taxi sau un minivan din Bangkok (capitala țării) către Ao Nang, care durează aproximativ 3 ore.

O altă opțiune este de a lua autobuze locale care pot dura aproximativ două ore. Aceste autobuze pot fi luate la stația Krabi și pleacă aproximativ la fiecare 10 minute, care sunt colorate. Aceste autobuze pot fi de asemenea luate la Vogue Mall pe Maharaj Rd.

Dacă vă aflați în Koh Phi Phi sau în Insulele Koh Lanta, trebuie să mergeți cu barca, care pleeacă spre diferitele plaje în orice moment al zilei. De asemenea, de pe insula există un serviciu de feribot care leagă Koh Phi Phi de Ao Nang, pe site-ul web puteți găsi prețurile, orarele și destinațiile.

  • Locație: Ao Nang, Mueang Krabi District, Provincia Krabi, Thailanda
  • Alte locuri din apropiere: RailayTonsai Beach y Emerald Pool

Harta Ao Nang