Hoteluri de lux în Koh Tao

Căutați hoteluri de lux în Koh Tao? Fiți atenți, pentru că vă vom arăta o listă a celor mai bune hoteluri de lux din Koh Tao cu o valoare spectaculoasă calitate-preț. Cazări care sunt prezentate ca un pariu sigur atunci când este vorba de a vă bucura de vacanta pe această insulă din Thailanda. De asemenea, situate în zone privilegiate și cu toate facilitățile de care aveți nevoie pentru odihnă. Cu siguranță vă vor plăcea.

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Koh Tao și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Koh Tao este o insulă situată în provincia Surat Thani, pe țărmurile Golfului Thailandei. Această insulă găzduiește unul dintre cele mai populare locuri din lume pentru scufundări, datorită numărului mare de scafandri și a apelor lor cristaline. În thailandeză, Koh Tao înseamnă insulă de broască țestoasă și are acel nume deoarece forma insulei seamănă cu o broască țestoasă. Această insulă din Thailanda este o destinație populară pentru călătorii începând cu anii 1980.

Aceste hoteluri au prețuri începând de la 100€ pe noapte

The Tarna Align Resort – Evaluări 8.8 Rezervați Hotel


Acest resort oferă clase de scufundări și este foarte solicitat

Mai multe imagini ale hotelului….

Complexul Tarna Align este situat la doar 12 minute de plajă pe jos. Acest hotel se remarcă prin arhitectura și designul său impresionant, amplasat pe un deal de pe insula Koh Tao. Toate camerele sunt luminoase, complet echipate și oferă priveliști uimitoare. Acest resort oferă un serviciu gratuit de transfer dus-întors în diferite părți ale insulei. În mod similar, la recepția hotelului puteți organiza activități și excursii.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Koh Tao Coral Grand Resort – Evaluări 7.5 Rezervați Hotel

Camerele acestui resort sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Complexul Koh Tao Coral Grand Resort este situat pe plaja Sairee, la doar 12 minute de mers pe jos de Golful Mae Haad; oferind camere tip cabană cu vedere la grădină la piscină sau la mare. De asemenea, are o școală de scufundări. Toate camerele de la acest hotel au podele din lemn, tavane de bambus și terase private. Alte activități pe care le puteți face în interiorul hotelului sunt Snorkeling și Kayak.

Jamahkiri Resort – Evaluări: 8.9 – Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Practic pe plajă, această frumoasă stațiune are o piscină fantastică la nivel de ocean și oferă nenumărate servicii. Camerele sunt elegante și oferă priveliști spectaculoase, precum și Wi-Fi, TV și, bineînțeles, o baie privată. Sunt oferite, de asemenea, cursuri de scufundări și snorkeling pentru a profita de apele limpezi cristaline din Koh Tao.

Over the Moon KT – Evaluări: 9.3 – Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Foarte aproape de plaja Sairee, acest hotel de primă clasă este compus dintr-o serie de vile private situate de-a lungul dealului. Vederea este splendidă și există, de asemenea, o piscină privată. Fiecare apartament are Wi-Fi, TV prin satelit și aer condiționat, precum și o bucătărie. Puteți solicita serviciul de transfer sau puteți închiria o motocicletă direct la hotel.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Langkhai Garden – Evaluări: 9.7 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Situat în centrul orașului Koh Tao, această proprietate oferă camere elegante, moderne, cu Wi-Fi și TV, precum și posibilitatea de a folosi piscina privată. Unele camere oferă posibilitatea de a găti în interiorul lor și toate au în mod evident băi private. Bicicletele sunt recomandate pentru a explora această parte a insulei.