5 cele mai bune hoteluri în Koh Tao

Căutați cele mai bune hoteluri în Koh Tao? Dacă nu doriți să plecați din Thailanda fără a vizita această insulă spectaculoasă, una dintre cele mai exclusiviste din întreaga țară și încă nu ați rezervat camera dvs. de hotel, vă recomandăm să luați notă, pentru că vă vom arăta TOP 5 dintre cele mai bune hoteluri din Koh Tao, care oferă cea mai bună valoare calitate-preț.

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Koh Tao și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

În Koh Tao vă puteți bucura de o mare ofertă hotelieră, cu toate tipurile de cazare de calitate, care vă vor asigura un confort maxim în timpul vacanței dvs., vă puteți bucura de asemenea de scufundări pe insula thailandeză. Din Totul despre Thailanda dorim să vă oferim o mână de ajutor, astfel încât să puteți alege cea mai bună opțiune posibilă pentru călătoria dumneavoastră, așa că am pregătit TOP 5 de hoteluri de top din Koh Tao cu care vă asigurăm că nu veți da greș. Și dacă nu găsiți unul care să vă convingă, vizitați TOP 5 hoteluri ieftine din Koh Tao de asemenea.

Aceste hoteluri au prețuri începând de la 25€ pe noapte

Simple Life Resort Koh Tao – Evaluări: 8.3 – Rezervați Hotel


Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate 

Mai multe imagini ale hotelului…

Koh Tao Simple Life Resort este unul dintre cele mai populare hoteluri de pe insula. Este un pariu sigur pentru călătoria dvs., cu camere confortabile perfect echipate, care vă vor permite să vă bucurați de cea mai bună odihnă în timpul vacanței dvs. și cu un balcon privat cu vedere la mare și la munte. La 100 de metri de plaja Sairee, hotelul are SPA, piscină privată și servicii de masaj. Oferă posibilitatea de excursii și activități de scufundări.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Baan Rock Inn – Evaluări: 7.9 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Un loc de cazare foarte aproape de plajă și care oferă camere confortabile complet echipate și cu zonă de relaxare. Baan Rock Inn este unul dintre cele mai bine cotate hoteluri din Koh Tao, cu minigolf privat și posibilitatea de a face tot felul de activități.

Nadapa Resort – Evaluări: 8.5 – Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate 

Mai multe imagini ale hotelului…

Complexul Nadapa Resort este un hotel confortabil situat la 300 de metri de plaja paradisiacală Mae Had și de 100 de plaja Sairee. Camerele sunt dotate cu TV prin cablu, baie privată, balcon și frigider și oferă conexiune gratuită WiFi la oaspeții hotelului. Oferă servicii de masaj și spălătorie, precum și o gamă largă de baruri și restaurante la mai puțin de 20 de metri de hotel.

Ananda Villa – Evaluări: 9.0Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Villa Ananda este un hotel frumos, care este listat printre cele mai bune pe întreaga insulă Koh Tao. La mai puțin de trei minute de mers pe jos de plaja paradisiacală din Mae Haad, acesta oferă camere dotate cu tot confortul și conexiune gratuită WiFi. Toate camerele au vedere la mare sau la grădina tropicală a hotelului, precum și posibilitatea de a închiria servicii de spălătorie.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Montalay Eco Cottage – Evaluări: 8.0 Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Montalay Eco Cottage este o unitate de cazare cu apartamente independente, cu Wi-Fi gratuit, plajă și piscină privată. Cabanele au vedere la grădină și la o baie comună. Nu există aer condiționat, dar este prevăzut un ventilator. Acesta este situat într-una din cele mai bune locații de pe insulă.