Top 5 Hoteluri de lux în Koh Samui

Căutați un hotel de lux în Koh Samui? Dacă doriți să vizitați această frumoasă insulă situată lângă orașul Surat Thani, din Totul despre Thailanda vă ajutăm să găsiți un hotel plin de lux și confort la cel mai bun preț, cu lista noastră de Hoteluri de lux din Koh Samui, ținând cont în principal de raportul calitate-preț.

În Koh Samui vă veți bucura de o atmosferă spectaculoasă și de peisaje de neuitat. Una dintre cele mai frumoase insule din Thailanda, care de-a lungul anilor a devenit unul dintre cele mai turistice locuri din țară. Vrem să vă bucurați cât mai mult de sejurul dvs. și, prin urmare, vă lăsăm în mod special TOP 5 Hoteluri de lux din Koh Samui. Dacă nu găsiți niciunul care să se potrivească nevoilor dvs., consultați TOP-urile noastre cele mai bune 5 hoteluri din Koh Samui.

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Koh Samui și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți parte de vreo experiență neplăcută cu hotelul dvs.

Aceste hoteluri au prețuri începând de la 100€ pe noapte

Sunset Beach Villas – Evaluări 8,9 Rezervați Hotel


Mai multe imagini ale hotelului…

Sunset Beach Villas este o unitate de cazare care oferă cabane confortabile, cu balcoane private și o vedere frumoasă la ocean, înconjurat de vegetație tropicală densă. Această cazare este situată special pe plaja Haad Rin, unde este celebrată celebra petrecere a lunii pline. Camerele acestui hotel sunt oarecum minimaliste, au aer condiționat, baie privată cu duș cald, TV prin cablu și multe altele.

Farmer’s Boutique Resort – Evaluări 8,8 Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Acest hotel oferă cazare în stil tailandez. Farmer Boutique Resort & Spa oferă un peisaj frumos înconjurat de dealuri și păduri de orez, care pictează soarele frumoase și apusurile de soare de neuitat. Această cazare este formată din vile spațioase cu podele din lemn, TV prin satelit, aer condiționat, zonă de relaxare, terasă și multe altele. De asemenea, are un restaurant și este situat la doar 6 minute de plajă pe jos.

Saree Samui – Evaluări 8,8 Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Această stațiune vă oferă vile de lux echipate cu sunet stereo BOSE și Wi-Fi gratuit. În plus, integrează o piscină infinită în aer liber, care oferă o vedere frumoasă asupra plajei. Camerele din această cazare au aer condiționat și TV cu ecran plat. De asemenea, vă puteți relaxa pe terasa privată, în camera de zi sau la piscina privată în unele vile. Saree Samui, are un restaurant și un centru spa pentru a vă oferi mai mult confort și relaxare în timpul șederii.


Rezervați hotelul pe Booking.com

Mimosa Resort & Spa – Evaluări 8,7 Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Renumitul Mimosa Resort & Spa este situat la aproximativ 11 km de Aeroportul Samui, într-o zonă destul de liniștită. Are în principal Wi-Fi gratuit și o piscină infinită care oferă o vedere frumoasă a plajei Baan Tai. Camerele au balcon privat, TV cu ecran plat și minibar. Pe de altă parte, unitatea de cazare oferă un serviciu de masaj și tratament de înfrumusețare, un restaurant pe malul mării, care servește mâncăruri thailandeze și internaționale și posibilitatea de canoe, ciclism și snorkeling.

Sensimar Resort Koh Samui – Evaluări 9,2 Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Facilitățile acestui hotel sunt destul de confortabile și moderne. Este situat în fața plajei Mae Nam, oferind o piscină în aer liber, camere cu balcoane private, apartamente și vile frumoase dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat și minibar, baie privată cu duș și multe altele. Pe de altă parte, Sensimar Resort Koh Samui are un centru de fitness și un restaurant specializat în mâncăruri thailandeze și occidentale.

Rezervați hotelul pe Booking.com