Cele mai ieftine hoteluri în Koh Samui

Top 5 Hoteluri ieftine în Koh Samui


Hoteluri ieftine în Koh Samui? Dacă doriți să vizitați această insulă thailandeză idilică, una dintre cele mai exclusiviste din Thailanda, și sunt în căutarea unui loc ieftin de cazare pentru a vă bucura în timpul călătoriei, iată o listă cu cele 5 cele mai multe hoteluri din Koh Samui în raport calitate/preț.

Booking.com

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Koh Samui și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți parte de vreo experiență neplăcută cu hotelul dvs.

În Koh Samui vă puteți bucura de o varietate imensă de hoteluri spectaculoase, dar în Totul despre Thailanda vrem să vă ajutăm să alegeți cele mai potrivite nevoilor dvs. Bucurați-vă de cele mai bune 5 hoteluri ieftine din Ko Samui și petreceți cele mai bune vacanțe din viața voastră. Dacă niciunul dintre ei nu se potrivește nevoilor dvs., nu uitați să vedeți TOP-ul nostru cu cele mai bune hoteluri din Koh Samui.

Aceste hoteluri au prețuri cuprinse între 10-25€ pe noapte

New Hut Bungalow – Evaluări: 8.7 –​ Rezervați Hotel 

Mai multe imagini ale hotelului…

Hotelul New Hut este situat la 3 minute de plaja Lamai pe jos, are bungalouri confortabile și restaurant, toate bungalourile au ventilator și baie comună sau privată în funcție de nevoile dvs. Restaurantul oferă preparate thailandeze și occidentale și este unul dintre cele mai bune din punct de vedere calitate / preț.

Whispering Palms Suite – Evaluări: 8,2 – Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Vezi mai multe imagini ale hotelului…

Whispering Palms Suite se află la 3 km de plaja Chaweng din estul Samui. Satul pescăresc se află la 15 minute cu mașina. Proprietatea oferă apartamente moderne, 2 piscine în aer liber și Wi-Fi gratuit. De asemenea, oferă un serviciu de transfer gratuit, programat de 4 ori pe zi.

Rich Resort Beachside Hotel – Evaluări: 9.3Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Hotelul Rich Resort Beachside este situat pe malul mării, se bucură de o locație incredibilă pe plaja Lamai, precum și de un bar cu vedere spectaculoasă asupra oceanului, foarte aproape de zonele comerciale, baruri și restaurante, la doar 5 minute de mers pe jos din centrul orașului Lamai și la 20 de minute de aeroport, acesta are un centru tradițional de masaj thailandez, în caz că simțiți să vă relaxați ascultând sunetul mării.


Rezervați hotelul pe Booking.com

Soleil D’asie Residence – Evaluări: 8.8 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Acest hotel, situat și în plaja Choeng Mon, oferă multe facilități, cum ar fi Wi-Fi gratuit. Unitățile de cazare au o zonă de relaxare, bucătărie și sunt dotate cu TV. În unele camere există, de asemenea, o zonă de luat masa și / sau o terasă. Proprietatea are, de asemenea, o piscină și o cadă cu hidromasaj.

Bang Po Hut – Evaluări: 9.4  – Rezervați Hotel 

Mai multe imagini ale hotelului…

Acest hotel este situat în Ban Bang Po. Camerele din Bang Po Hut sunt dotate cu aer condiționat și acces gratuit la internet Wi-Fi. Camerele sunt dotate cu bucătărie, TV și zonă de relaxare. Baia este privată, iar vederea este direct spre munți.

Rezervați hotelul pe Booking.com