Cele mai bune hoteluri din Koh Samui

TOP 5 Hoteluri în Koh Samui


Dacă aveți de gând să petreceți câteva zile în vacanță pe insula Koh Samui, a doua cea mai mare insulă din Thailanda și una dintre principalele destinații turistice și de agrement din regatul Siam, vă vom dezvălui cele mai bune 5 hoteluri din Koh Samui. Veți găsi mii de opțiuni de cazare pe această insulă thailandeză, dar multe dintre acestea sunt un adevărat fiasco, așa că aici sunt aveți top 5 hoteluri din Koh Samui care cu siguranță nu vă vor dezamăgi.

Booking.com

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Koh Samui și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți parte de vreo experiență neplăcută cu hotelul dvs.

Aceste hoteluri au prețuri între 20-50€ pe noapte

Crystal Bay Yacht Club Beach – Evaluări: 8.4Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel se rezervă foarte repede.

Vezi mai multe imagini ale hotelului…

Hotelul Crystal Bay Yacht din insula Samui se află chiar în fața plajei și oferă cazare în vile care sunt ascunse între grădinile tropicale deosebite, are un restaurant, piscină și loc de joacă, ceea ce îl face un loc perfect pentru familie. De asemenea, are aer condiționat, Wi-Fi și balcon privat, singurul dezavantaj pe care îl poate avea acest hotel spectaculos este că camerele sale se rezervă foarte repede, rezervați-l acum dacă nu doriți să rămâneți fără el!

Samui Honey Cottages Beach Resort – Evaluări: 8.0Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Vezi mai multe imagini ale hotelului…

Samui Honey este un resort care are bungalouri private cu grădini tropicale, are un restaurant pe plajă, piscină și parcare, se află pe plaja Choeng Mon din Samui, iar spațiul de cazare este spațios, toate bungalourile sale au aer condiționat, baie cu acoperișul din sticlă, TV prin satelit și terasă, are, de asemenea, un centru de afaceri unde vă puteți conecta la internet și un restaurant care servește fructe de mare și preparate europene și thailandeze.

Maenam Hills Samui – Evaluări: 9,0 – Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate


Mai multe imagini ale hotelului…

Una dintre cele mai spectaculoase vile familiare din Koh Samui, Maenam Hills se află în apropierea plajei Mae Nam și oferă vile private cu o piscină comună în aer liber, are coctieri luxoși și parcare privată și se află la doar 7 km de la aeroport. Vilele sale sunt 2 etaje cu dormitoare mari.

Amy Village Garden Resort – Evaluări: 8,4Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Acest hotel este la 10 minute de mers pe jos de plajă, are camere cu aer condiționat și este înconjurat de vegetație luxuriantă, wifi, grădini tropicale și, desigur, piscină în aer liber.

Sky Dream Villa – Evaluări: 9.3 – Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Vezi mai multe imagini ale hotelului…

Vila Dream Dream este situată pe dealurile cu vedere la Golful Chaweng Noi, care se bucură de aerul curat din ocean. Proprietatea are o piscină infinită de 25 m și oferă asistență 24 de ore pe zi. Conexiunea la internet Wi-Fi este disponibilă peste tot. La șase kilometri distanță se află plaja Chaweng și sunt organizate navete pentru transferuri la aeroport, care durează 20 de minute.

Rezervați hotelul pe Booking.com