5 Hoteluri în apropiere de Full Moon Party

În Koh Phangan vă puteți bucura de unul dintre cele mai antologice festivaluri sărbătorite în toată Asia, Luna Plină sau cunoscută internațional ca și Full Moon Party. Este, de asemenea, o insulă care se mândrește cu unele dintre cele mai paradisiace insule din țară și cu peisaje spectaculoase de vis. Noi nu vrem să o ratați, așa că vă vom ajuta să alegeți cel mai bun hotel posibil cu acest hotel TOP 5 hoteluri în apropiere de Full Moon Party.

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Koh Phangan și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Căutați hoteluri ieftine în apropiere de Full Moon Party? Dacă doriți să vizitați insula Koh Phangan și să trăiți o experiență de neuitat la una dintre cele mai spectaculoase petreceri din lume, în Totul despre Thailanda vă ajutăm să găsiți un hotel ieftin și confortabil care să se potrivească nevoilor dumneavoastră fără a fi nevoie să plătiți exagerat de mult. În continuare veți găsi cele mai bune hoteluri din Koh Phangan în apropiere de Full Moon Party.

Hotelurile pentru Full Moon Party trebuie rezervate cu cel puțin două luni înainte. Prețurile variază de la 50 EUR la 100 EUR pe noapte.

Neptune’s Villa – Evaluări: 8.3 – Rezervați Hotel


Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Neptune’s Villa este unul dintre cele mai bune hoteluri din Koh Phangan, perfect pentru cei care doresc să experimenteze cele mai tari petreceri din Thailanda. Cu o vedere spectaculoasă la mare, este la doar câteva minute distanță de plaja Haad Rin. Un hotel care are facilități de lux cu grădini tropicale și o piscină privată care vă va lăsa fără cuvinte.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Morning Star Resort – Evaluări: 7.9 – Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Morning Star Resort este un hotel fantastic situat pe plaja din Ban Kai. Acesta are facilități imbatabile, cu piscină privată și vederi pur spectaculoase. Camerele sale perfect echipate vă vor permite să vă bucurați de cel mai mabun confort în timpul călătoriei, iar hotelul oferă un serviciu de masaj pentru oaspeții hotelului.

Hotel Rung Phangan – Evaluări: 8.3 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Hotelul Rung Phangan este la mai puțin de cinci minute de mers pe jos de plaja Baan Tai. Ideal pentru a încheia vacanț și pentru a vă bucura pe deplin de Full Moon Party. Hotelul dispune de camere confortabile dotate cu tot ce aveți nevoie pentru o odihnă optimă: aer condiționat, baie privată, TV prin cablu etc.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Golden Beach Resort – Evaluări: 7.5 – Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Golden Beach Resort este fără îndoială unul dintre cele mai bune hoteluri pentru care puteți alege dacă doriți să vă bucurați de Full Moon Party la maxim. Cel mai aproape dintre toate, este un hotel care are un total de 21 camere foarte bine echipate cu baie proprie. Este unul dintre cele mai solicitate hoteluri din zonă.

Booking.com