Cele mai ieftine hoteluri în Koh Phangan

Căutați hoteluri ieftine în Koh Phangan? Dacă nu doriți să părăsiți Thailanda fără a vizita mai întâi această insulă paradisiacă foarte bine conectată cu orașe precum Bangkok sau Krabi și încă nu aveți rezervat un hotel, în continuare vă vom arăta cele mai ieftine hoteluri din Koh Phangan care au un raport excelent calitate-preț.

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Koh Phangan și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

În Koh Phangan vă veți bucura de plaje paradisiacale, peisaje spectaculoase și, în plus, cea mai bună petrecere pe care ați trăit-o vreodată înainte; Full Moon Party. Acesta este destinația ideală pentru a pune cireașa pe tort din vacanța dvs. în Thailanda, așa că mai jos vă vom arăta cele mai ieftine hoteluri din Koh Phangan, care vă permit să vă bucurați de o ședere plăcută la cel mai bun preț. Și dacă ceea ce doriți este petrecere, petrecere și mai multă petrecere, verificați TOP 5 hoteluri în apropiere de Full Moon Party.

Aceste hoteluri au prețuri între 10-25€ pe noapte

Haad Khuad Resort – Evaluări: 8.5 – Rezervați Hotel


Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Haad Khuad Resort este unul dintre cele mai bune hoteluri din Koh Phangan în ceea ce privește raportul preț-calitate. Un hotel situat într-un mediu privilegiat, în spectaculosul Bottle Beach, care are camere confortabile, dotate perfect cu aer condiționat, baie privată și TV prin cablu.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Koh Ma Beach Resort – Evaluări: 8.4 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Koh Ma Beach este la două minute de mers pe jos de plajă. Un hotel care oferă bungalouri confortabile și exclusive, perfect echipate, situate pe spectaculoasa plajă Maehaad Beach. Acesta este la cinci minute de Koh Ma și oferă oaspeților hotelului un serviciu gratuit de transfer.

West Coast Beach Resort Koh Phangan – Evaluări: 7.3Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

West Coast Beach Resort este unul dintre cele mai bune hoteluri pentru vacanța dvs. în Koh Phangan. Un hotel care este la un minut de plajă și oferă bungalouri confortabile, care vă vor permite să vă bucurați de cea mai bună odihnă. Situat într-un cadru spectaculos, cu o mulțime de verdeață, are un restaurant delicios unde puteți gusta unele dintre cele mai bune feluri de mâncare din bucătăria thailandeză.

Maehaad Garden Inn – Evaluări: 8.7Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Maehaad Garden Inn este unul dintre favoritele noastre. Cu o valoare spectaculoasă pentru calitate-preț, este un hotel care oferă tot confortul necesar pentru odihna dumneavoastră. Într-un mediu de vis înconjurat de un număr nesfârșit de palmieri tropicali, este la cinci minute de plajă și de cascada spectaculoasă Wang Sai.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Moon Garden House 2 – Evaluări: 8.8 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Moon Garden House 2 are o plajă privată, grădină și terasă. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit și este disponibilă o bucătărie.