Hoteluri de lux în Koh Lipe

Dacă intenționați să petreceți câteva zile de vacanță în Koh Lipe și doriți să vă bucurați de cele mai bune hoteluri de pe insulă la un preț bun, nu pierdeți acest Top 5 cu cele mai bune hoteluri de lux din Koh Lipe pe care ne-am gândit să le creăm pentru dvs.

Booking.com

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Koh Lipe și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Aceste hoteluri au prețuri începând de la 100€ pe noapte

Idyllic Concept Resort – Evaluări: 8.3 – Rezervați Hotel


Mai multe imagini ale hotelului…

Această proprietate frumoasă este practic pe mare, de-a lungul plajei Sunrise. Există o piscină frumoasă în aer liber, cu un bar și restaurant atașat. Camerele au baie privată, Wi-Fi, TV și este posibil să rezervați excursii în Parcul Național Maritim din Tarutao.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Mali Resort Sunrise Beach – Evaluări: 8.7 – Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Caracteristica principală a Mali Resort Sunrise este faptul că unitățile de cazare sunt bungalouri în stil balinez. Fiecare bungalou are aer condiționat, TV cu ecran plat și baie privată cu uscător de păr. Locația proprietății se află în cea mai liniștită zonă a plajei Sunrise.

Sita Beach Resort – Evaluări: 8.4 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului..

Sita Beach Resort este situat în fața apelor cristaline și în apropiere de insule precum Tarutao, principalul parc marin din Thailanda. Camerele sunt spațioase și au o baie cu cadă, TV prin satelit și Wi-Fi. În plus, puteți găsi un spa și, de asemenea, o piscină frumoasă cu vedere la ocean.

Serendipity Beach Resort Koh Lipe – Evaluări: 9.0 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Resortul se află la doar 5 minute de mers de plaja Sunrise și 15 minute de Walking Street. Locurile de cazare sunt bungalouri cu balcon și vedere direct la mare Unitățile de cazare au băi private, Wi-Fi și piscine private.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Bundhaya Villas – Evaluări: 8.1 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Această proprietate de pe malul apei se află la 500 de metri de podul plutitor Lipe. Toate camerele au Wi-Fi gratuit, televizoare cu ecran plat, băi private cu dușuri și există, de asemenea, o terasă și un bar în zonele comune pentru oaspeți.