Cele mai ieftine hoteluri în Koh Lipe

Booking.com

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Koh Lipe și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Aceste hoteluri au prețuri între 10-25€ pe noapte

A Plus Hotel– Evaluări: 8.5Rezervați Hotel


Camerele au prețuri de la 6 euro pe noapte

Mai multe imagini ale hotelului…

A Plus hotel, este situat la doar 5 minute de o plajă cu nisip alb. Oferă camere private sau comune cu aer condiționat. Acest hotel este ideal pentru sejururi de 1 noapte, o opțiune excelentă care se remarcă pentru raportul calitate / preț bun. Are conexiune exclusivă la Wi-Fi în întregul hotel. Această cazare este foarte populară în rândul celor care călătoresc singuri.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Lipe Camping Zone – Evaluări: 6.5 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Zona de camping Lipe este un hotel, situat foarte aproape de Lipe Floating Pontoon. Are o zonă comună de grătar și conexiune Wi-Fi gratuită. Unele spații de cazare au o terasă. Restaurantul este foarte bine apreciat și servește specialități de mâncare thailandeze. De asemenea, are o grădină pe care oaspeții o adoră.

Adang Sea Divers – Evaluări: 7.4Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Foarte aproape de Sunrise Beach, acest hotel oferă cazare confortabilă și liniștită, înconjurat de tamarinduri, bucurați-vă de bungalow-urile sale confortabile, de asemenea se află, lângă un centru de scufundări pentru a practica snorkeling.

Bamboo Garden – Evaluări: 8.8 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Această proprietate este la 1 minut de mers pe jos de plajă. Bamboo Garden Ko Lipe este situată în Ko Lipe, în districtul Ko Lipe Sunrise Beach, la 1 km de debarcaderul plutitor Lipe. Toate camerele au balcon cu vedere la grădină și sunt echipate cu un dulap, o baie privată și acces gratuit la internet Wi-Fi.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Decho Hostel – Evaluări: 8.2 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Situat în Ko Lipe, Decho Hostel are o terasă și oferă Wi-Fi gratuit. Proprietatea este la aproximativ 600 m de digul plutitor din Koh Lipe și la 7 minute de mers pe jos de Tabăra Militară. Hostelul are un salon comun. Micul dejun a la carte este disponibil în fiecare dimineață. Are o locație foarte bună, iar oaspeții care au stat aici au fost foarte mulțumiți.