Cele mai bune hoteluri în Koh Lipe

Ești în căutarea unui hotel în Koh Lipe? Vă planificați sosirea în Koh Lipe și doriți să vă bucurați de câteva zile de vacanță în această minunată insulă thailandeză și găsiți unele dintre cele mai bune hoteluri la un preț accesibil? Acest lucru nu este o sarcină ușoară, există atât de multe locuri de cazare încât uneori este dificil să găsiți pe cel mai bun, prețurile pot fi foarte asemănătoare între ele, dar diferența între calitate și servicii poate fi abisală, de aceea am creat acest top 5 de hoteluri din Koh Lipe gândindu-mă la necesitățile tale. Bucurați-vă de cazare de cea mai bună calitate în Koh Lipe.

Booking.com

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Koh Lipe și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Aceste hoteluri au prețuri începând de la 25€ pe noapte

Ten Moons Lipe Resort – Evaluări: 9.1Rezervați Hotel


Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate…

Mai multe imagini ale hotelului…

Ten Moons Lipe Resort este situat la sud de plaja Sunrise. Are bungalouri uimitoare cu vedere la mare și aer condiționat, TV cu ecran plat, seif etc. Bucurați-vă de o cină thailandeză la restaurantul său lângă mare și un cocktail cu muzică chill out. Situat într-o zonă ideală pentru scufundări și snorkeling.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Gecko Lipe Resort – Evaluări: 8.3Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Foarte aproape de plajă și într-o zonă verde, la doar 50 de metri de strada principală din Koh Lipe, se află la 5 minute de plajele Pattaya și Sunrise ale insulei. Camerele sale sunt înconjurate de vegetație tropicală, iar în hotel vă puteți bucura de excursii în diferite zone ale insulei.

Bayview Sunset – Evaluări: 7.9 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Perfect pentru iubitorii de plajă care se află la doar 1 minut de mers pe jos. Camerele au Wi-Fi gratuit, o baie privată și vă puteți bucura de o bucătărie excelentă în stil mediteranean, precum și un bar și o bogată bucătărie în stil bufet este prevăzută pentru micul dejun.

Cabana Lipe Beach Resort – Evaluări: 8.7 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Practic situat pe plajă, Cabana Lipe Beach Resort oferă un sejur extrem de plăcut. Fiecare cazare are Wi-Fi gratuit și balcon, TV, baie privată și puteți solicita, de asemenea, servicii suplimentare, cum ar fi o splendidă sesiune de masaj pe propriul pat.

Rezervați hotelul pe Booking.com


AKIRA Lipe Resort – Evaluări: 9.0 – Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate…

Mai multe imagini ale hotelului…

Caracteristicile hotelului sunt cele 3 piscine ale sale și eleganța pe care o denotă. Fiecare cameră are aer condiționat, TV, baie privată (de asemenea cu cadă) și uscător de păr. Locația este excelentă și puteți solicita, de asemenea, un serviciu de transfer de la aeroport.