Kanchanaburi - Thailanda

Să călătorești prin lume este una dintre cele mai bune aventuri și printre numeroasele sale destinații, nu este nimic mai bun decât să te lași dus de val de fumusețea orașului Kanchanaburi în Thailanda.

Este cel mai bun mod de a retrăi amintirile unui trecut care a marcat istoria lumii, deoarece locurile sale erau scena principală. În plus, este plină de măreția peisajelor naturale care încântă simțurile de la prima vedere.

Deci, orașul Kanchanaburi, capitala provinciei cu același nume, este un loc perfect pentru turism. Acesta este situat în vestul Thailandei, la 50 de kilometri de capitala țării, exact într-o zonă montană, unde râul Kwai se convertește cu râul Mae Klong.

Cazare în Kanchanaburi

Dacă doriți să petreceți câteva zile minunate, vă puteți odihni în mai multe hoteluri din Kanchanaburi, aici aveți o listă cu cele mai bune, astfel încât să nu pierdeți timpul în căutarea dvs. Există câteva hoteluri care se află la numai 5 minute de Podul Râului Kwai și au toate serviciile și facilitățile.

De asemenea, există hoteluri foarte moderne, înconjurate de grădini și la doar 10 minute de centrul orașului, și dispun de asemenea, de cele mai confortabile locuri de cazare.


Booking.com

Clima – Cum este vremea în Kanchanaburi?

Kanchanaburi aflându-se într-o zonă montană are o climă mai rece decât în restul orașelor din Thailanda. Temperatura medie este de 27º, în aprilie sunt cele mai fierbinți zile, iar în decembrie cel mai friguroase. Cele mai puternice ploi se produc în septembrie.

Turism în Kanchanaburi – Ce să vezi și ce să faci?

Dacă doriți să știți ce să faceți în Kanchanaburi sunteți în locul potrivit, este posibilitatea de a vă bucura de locuri pline de istorie ca podul peste râul Kwai, construit în timpul celui de-al doilea război mondial. De asemenea, sanctuarele sale frumoase, cum ar fi Templul Tham Phu Wa și Wat Tham Khoa Poon.

În plus, peisajele naturale pline de cascade în Parcul Național Erawan, Parcul Național Sai Yok și Kaeng Lawa și Peșterile Khao Pun și pentru a vedea elefanții din Elephant World din Kanchanaburi.

Trebuie remarcat faptul că, dacă vă aflați în Kanchanaburi, este o mare oportunitate de a vizita orașul Ayutthaya, este la doar 3 ore distanță și este un loc magic, plin de istorie și temple impresionante, declarat Patrimoniu Mundial de către UNESCO.

Râul Kwai

Parcul Național din Erawan

Elephant World

Parcul Național Sai Yok

Templul Tham Khoa Poon

Templul Tham Phu Wa

Cum să ajungi la Kanchanaburi

Pentru a ajunge la Kanchanaburi puteți alege între mai multe mijloace de transport, dacă plecați din Bangkok, puteți lua trenul, pleacă de la stația Thonburi cu un traseu de 3 ore pentru 100 bahts.


De asemenea, este valabil să luați autobuzul la terminalul Southern Bus, care durează 2 ore și oferă locuri în prima și a doua clasă începând cu 95 bahts. O altă alternativă este să treci cu minivan, pleacă din stația Monumentului Victoriei, care durează 2 ore și jumătate pentru a ajunge în oraș pentru 130 bahts.

Hartă Kanchanaburi