Unde să dormi în Phuket

Phuket este una dintre destinațiile turistice principale și preferate din Thailanda, când vine vorba de zile cu soare, apele cristaline și nisipurile fine. Phuket este o insulă mare de 50 kilometri lungime, cu un număr mare de plaje care pot satisface toate gusturile și interesele, indiferent dacă căutați zile de liniște sau distracție, pe această insulă puteți găsi tot ce vă doriți.

Deși cele mai bune plaje ale acestei insule turistice sunt pe coasta de vest, fiecare are propriile caracteristici care pot satisface toate gusturile și preferințele, de asemenea în ceea ce privește opțiunile de cazare, precum și ofertele de agrement și distracție pe insulă.

Unde să vă cazați în Phuket


Phuket este insula dinThailanda, care dispune de cel mai potent turism, deci are o mare varietate și oferă cazare, este cunoscut pentru numărul mare de stațiuni, acestea sunt chiar unele cele mai mari și mai luxoase din țară. Ca urmare, aceasta reprezintă una dintre destinațiile cele mai scumpe și este foarte greu să găsim o relație bună între calitate și preț, mai ales în ceea ce privește hotelurile de clasă mijlocie.

Cele mai bune zone de a dormi în Phuket

Phuket Town
Acesta este centrul administrativ și cel mai mare oraș de pe insulă, are centrul istoric unde puteți vedea clădirile arhitecturii coloniale cu influențe chinezești și portugheze. De asemenea, este perfect pentru vizitarea restaurantelor, cafenelelor și galeriilor de artă, dar cel mai bun lucru este că este locul unde se află cea mai ieftină cazare, însă este departe de plaje, durează 30 de minute pentru a ajunge la acestea.

Patong Beach
Este principala plajă a insulei și punctul cel mai turistic și urbanizat, deoarece primește un turism masiv. Oferă hoteluri, stațiuni, restaurante, centre comerciale de lux, baruri, cluburi de noapte și cea mai bună ofertă de petrecere a timpului liber.

În Patong Beach puteți găsi hoteluri ieftine și de lux, dar și cele mai luxoase, dar totul este umbrit de haos, zgomot și turism sexual. Pentru cei care doresc o viață de noapte nebună este cel mai bun loc pentru a rămâne. Este important să rețineți că în vecinătatea Bangla Road este cel mai zgomotos și haotic ambient.

Karon Beach
Este a doua cea mai mare plajă a insulei, cu o lungime de 2,5 kilometri, oferă baruri, restaurante, oportunități de petrecere a timpului liber și viață de noapte, dar într-un mod mai liniștit decât plaja Patong. Sporturile acvatice sunt, de asemenea, practicate și are hoteluri de lux, precum și hoteluri ieftine, în special case de oaspeți pentru turisti.

Plaja Kamala
Este o plajă excelentă și turistică, dar fără prea multă urbanism, așa că este preferatul familiilor și cuplurilor care caută zile relaxante într-un mediu liniștit cu restaurantele din apropiere. Oferă stațiuni și alte spații de cazare cu un buget mediu.

Kata Beach
Este una dintre plajele care oferă echilibrul între liniște și o viață de noapte, are ape cristaline frumoase și oferă un mediu perfect pentru cupluri și familii, cu o varietate largă de oferte de cazare.

Surin Beach și Bang Thao Beach
Plaja Surin este una dintre cele mai bune plaje, este foarte liniștită și are stațiuni și vile exclusiviste, cum ar fi Bang Thao Beach, care are o lungime de 8 kilometri, fiind una dintre cele mai frumoase. Se adresează unui public foarte select, de obicei de tip familial, și găzduiește stațiuni de lux.

Trebuie remarcat faptul că plaja din Nai Harn Beach este una dintre cele mai bune pentru cei care caută o oază de liniște, deși are o ofertă foarte mică de cazare și este necesar să rezervați din timp în perioadele de vârf.

Plaja Mai Khao și Plaja Nai Yang
Aceste plaje sunt perfecte pentru cei care doresc cea mai mare intimitate, se află la nord de insulă, foarte aproape de aeroportul din vecinătatea parcului național Sirinat, deci are foarte puțin urbanism și este posibil să mergeți fără a vedea pe nimeni câțiva kilometri. Are foarte puține stațiuni, dar toate sunt de lux.

Cazare ieftină în Phuket

Hoteluri ieftine în Phuket
Când vine vorba de plaje și zile însorite, Phukhet este insula care oferă cele mai multe oferte pentru cazarea turiștilor. În ceea ce privește cele mai ieftine hoteluri, acestea se găsesc la principalele sale plaje, Patong, Karon sau Kata, unde puteți găsi cele mai bune opțiuni.

Cu toate acestea, în celelalte plaje vă puteți bucura de exclusivitate, deoarece cele mai multe hoteluri sunt vile de lux și stațiuni, astfel încât prețurile sunt mai mari și este un pic dificil de a găsi o cazare cu un buget mediu sau scăzut. De asemenea, este important să țineți cont de datele călătoriei, deoarece în sezoanele de vârf este posibil să nu găsiți nimic disponibil, deci este recomadat să rezervați din timp.