Unde să dormi în Krabi

Krabi este situat pe coasta Andaman din sudul Thailandei, este una dintre destinațiile turistice preferate de milioane de călători, atunci când vine vorba de cele mai bune insule însorite din Asia de Sud, are cele mai spectaculoase plaje și mai multe golfuri, plus parcuri naționale, izvoare termale, peșteri, recife, stânci și locuri perfecte pentru cei care doresc să practice alpinismul.

Krabi cu potențialul său turistic are o ofertă extraordinară de cazare la prețuri foarte scăzute, deși poți găsi și multe resorturi la preț mai ridicat, de exemplu în oraș poți găsi cazare la prețuri mai accesibile, în timp ce în Railay prețurile cazării sunt ceva mai ridicate.

Așadar, există opțiuni excelente pentru hoteluri și locuri de cazare, pentru toate buzunarele, de la călători cu bugete medii sau reduse, până la cei care caută resorturi în cel mai mare lux și exclusivitate cu bugete nelimitate.

Cele mai bune zone de a dormi în Krabi

Krabi Town
Aceasta este capitala provinciei, este un loc destul de liniștit care se remarcă pentru piața nocturnă și pentru gama variată de restaurante tipice thailandeze. De aici puteți accesa cu ușurință insulele și este ales de un număr mare de turiști pentru că dispune de cele mai ieftine locuri de cazare.

Plaja Ao Nang
Plaja Ao Nang este cea mai populară insulă din zona continentală a orașului Krabi, de unde poți explora și alte plaje. Această zonă oferă cea mai amplie ofertă de cazare pentru toate gusturile, preferințele și bugetele, cu baruri, restaurante, magazine, galerii de artă și spa-uri, fiind destinația preferată de către cupluri și a familiilor cu copii.

Plaja Tonsai
Această zonă Există oferă multiple oferte de cazare pentru backpackers, fiind caracterizat ca având o mulțime de bungalouri ieftine. De asemenea, aici puteți găsi un mediu destul de tânăr și de locuri pentru a practica alpinismul.

Tak Kaek Beach și Railay
Aceasta este o plajă liniștită, cu cazare mai scumpă, deoarece hotelurile sale sunt de 5 stele, cele mai multe fiind situate la malul mării. Este o zonă destul de privată, cu puține activități de făcut, dar ideală pentru cei care caută o zonă liniștită cu resorturi de lux.

La fel ca Railay unde majoritatea opțiunilor de cazare au prețuri foarte ridicate, chiar și în această zonă veți găsi unul dintre cele mai scumpe hoteluri din țară, Rayawadee din Laem Phra Nang.


În același timp, cei care preferă zone mai selecte și mai luxoase sau vile, în Krabi vei găsi, de asemenea, multe resorturi de lux, iar unele pot avea prețuri avantajoase.