Unde să dormi în Koh Tao

Koh Tao este o insulă situată pe malul estic al Golfului Thailandei și pe lângă faptul că plajele frumoase cu apele limpezi cristaline sunt una dintre cele mai populare, este destinația preferată a milioane de scafandri și este locul în care există o mulțime de școli de scufundări. Koh Tao este unul dintre cele mai bune locuri pentru a face turism în Thailanda.

Unde să vă cazați în Koh Tao


Alegerea unei cazări pe această insulă nu este o sarcină dificilă, datorită numărului mare de oferte, deci este mai ușor de găsit decât în insulele învecinate. Trebuie remarcat faptul că există cel mai recunoscut centru de scufundări din țară și, deși are puține plaje, golfuri și un număr mic de stațiuni, are și opțiuni de cazare ieftină.

Pe scurt, are alternative de resorturi de lux, trebuie remarcat faptul că școlile de scufundări oferă certificate și stațiuni proprii, acestea au cazare gratuită dacă faceți un curs în aceste resorturi. Pe de altă parte, coasta de vest și de sud a insulei sunt cele mai bune zone de relaxare.

Cele mai bune zone de dormit în Koh Tao

Mae Haad
Acesta este centrul administrativ al insulei și oferă, în plus față de cazare, restaurante, baruri, supermarket-uri, bănci, oficiu poștal, închiriere de mașini, printre alte servicii. De asemenea, are digul unde ajunge bacul.

Plaja Sairee
Aceasta este principala plajă turistică, deoarece are ape cristaline frumoase și nisip fin, acolo puteți practica snorkel și dispune de magazine, baruri, restaurante și centre de scufundări, în plus o viață nocturnă activă, cu atmosferă mai plină de viață din întreaga insulă.

Ao Thian Og
Această plajă este situată în partea de sud a insulei, este o plajă perfectă, foarte liniștită și ideală pentru snorkeling, și dispune de câteva resorturi la prețuri medii și de lux.

Golful Chalok
Este plaja situată pe coasta de sud a insulei, se conectează cu cele mai bune plaje ale insulei, unde  puteți merge pe jos. Ea are o atmosferă liniștită și relaxată, plină de restaurante, baruri, școli, școli de scufundări și o varietate de locuri de cazare, cum ar fi bungalouri la prețuri mici pentru excursioniști dar și stațiuni de lux.

Cazare ieftină în Koh Tao

Hoteluri ieftine în Koh Tao

Koh Tao este o insulă excelentă pentru cei care au un buget redus, datorită ofertei uriașe de cazare și prețurilor ieftine și accesibile ale tuturor opțiunilor de cazare. De exemplu, cele mai simple camere și bungalouri sunt la prețuri între 300 și 650 bahts, în ceea ce privește cazarea cu caracteristici și condiții mai confortabile, prețurile se ridică la 2000 și 3000 bahts.

În mod similar, Koh Tao este o opțiune excelentă de a vă bucura de zile însorite cu bugete mai reduse, o cameră într-un hotel de lux poate fi în jur de 7000 de baht. Deci, această insulă dispune de o gamă reală de opțiuni și oportunități pentru toate tipurile de turiști.