Cazare în Koh Phangan

Unde să te cazezi în Koh Phangan


Thailanda este una dintre cele mai interesante țări și găzduiește cele mai frumoase și impresionante plaje de pe planetă, deci este o destinație turistică excelentă, mai ales când vine vorba de Koh Phangan, o insulă situată în sud-estul țării. Este, de asemenea, foarte faimoasă și recunoscută la nivel internațional, pentru faptul că este locul în care se celebrează petrecerea lunii pline, la fiecare lună plină pe plaja Haad Rin.

În plus, această insulă este mică și poate fi vizitată fără probleme sau fără a fi nevoie să parcurgi distanțe lungi, este chiar ușor să vă deplasați în Songthaew, longtailuri sau motociclete. În special, ea este aproape de insulele Koh Samui și Koh Tao.

Unde să stai în Koh Phangan

Koh Phangan este cunoscut și pentru faptul că este insula de backpackers și primește o cantitate imensă de turiști, astfel că oferta sa hotelieră este pur și simplu excelentă, și se concentrează pe cazarea pentru bugete mici și medii, deși este posibilă găsirea unei stațiuni de lux.

Adică oferă o varietate excelentă, ideală pentru orice buget și în fiecare zonă există ceva diferit. În acest sens, aproape toată oferta hotelieră este situată pe coasta de sud, un loc foarte plin de viață, cu viață de noapte excelentă. La vest sunt cele mai liniștite și cunoscute plaje, iar la nord și cele mai bune plaje din țară, dar cu acces dificil și foarte puține oferte de cazare.

Cele mai bune zone de dormit din Koh Phangan

Haad Rin

Acesta este un oraș mic la sud de insulă, plin de cafenele, restaurante și cea mai mare viață de noapte. Este, de asemenea, sediul petrecerii Full Moon, așa că este locul potrivit pentru a sta pentru cei care caută petreceri.

Haad Yao

Aceasta este una dintre cele mai frumoase insule cu apă cristalină și nisipuri fine, este perfectă pentru sport și oferă stațiuni și alte tipuri de cazare pentru toate bugetele, bugetele și gusturile.

Baan Tai

Această zonă nu oferă cele mai bune plaje de pe insulă, dar cea mai ieftină cazare. De asemenea, oferă o viață de noapte excelentă, precum și petreceri și festivaluri foarte populare, iar stațiunile organizează de obicei o multitudine de petreceri pe plajă.

Tanga Nai Pan

Este vorba despre două golfuri care mărginesc fiecare plajă frumoasă, Ao Thong Nai Pan Yai oferă hoteluri și pensiuni cu buget redus și mediu, în timp ce Ao Thong Nai Pan Noi are stațiuni de lux. Sunt plaje liniștite, cu servicii foarte bune și preferatele persoanelor care călătoresc singure, cuplurilor și familiilor cu copii.

Cazare ieftină în Koh Phangan

Hoteluri ieftine în Koh Phangan

Este important de menționat că, în ciuda caracterului de backpacking cu care Koh Phangan se identifică, el adoptă din ce în ce mai mult o atmosferă mai diversă și cu posibilități pentru toate tipurile de călători și turiști, unde predomină cazarea cu buget redus și mediu în compania stațiunilor de lux. .

De exemplu, camerele duble sau bungalourile cu un confort considerabil costă în jur de 550 baht, în timp ce un pat dintr-un dormitor comun poate avea un preț de 200 baht.