Harta Thailanda

În această secțiune veți găsi toate hărțile din Thailanda, atât din capitală, cât și din zone precum nordul Thailandei sau insulele Regatului Siam.

Dacă intenționați să călătoriți în Thailanda, este necesar să cunoașteți bine hărțile tuturor regiunilor și provinciilor lor, pentru a ști cum să vă deplasați de la nord spre sud în această țară.

În acest articol veți găsi toate hărțile din Thailanda necesare pentru a putea să te deplasezi în țară în timpul călătoriei, să nu ratati nimic din nordul sau sudul Thailandei și să vă bucurați la maxim de vacanța in Tara Zambetelor.

Hartă Thailanda Centrală


Hartă Bangkok

Bangkok este capitala Thailandei, are peste 9.000.000 de locuitori și este una dintre cele mai vizitate capitale din Asia de Sud-Est, aveți o mulțime de atracții turistice de vizitat dintre templele sale, piețele sale plutitoare, dacă doriți să aflați tot ce să faceți în Bangkok nu ratați ghidul nostru turistic.

Hartă Pattaya

Pattaya se află la est de Golful Siam, la numai 130 km de Bangkok, în provincia Chon Buri, dar este independentă de aceasta. Pattaya este unul dintre orașele cele mai vizitate din țară pentru faimosul său templu al adevărului și, de asemenea, pentru petrecerile nocturne, de pe faimoasa Walking Street cunoscută în întreaga lume.

Hartă Ayutthaya

Ayutthaya este vechea capitală a Thailandei și faimoasă în țara zâmbetelor pentru ruinele sale istorice incredibile, este unul dintre cele mai culturale locuri pe care le puteți găsi în țară.

Nordul Thailandei

Nordul Thailandei se remarcă pentru climatul și oamenii săi, în loc de plaje și insule paradisiace, cum este in sud, aici vă puteți bucura de un mediu de viață mai rural, în care naturalețea sau activitățile din pădurile tropicale sunt cele mai importante.

Hartă Chiang Mai

Chiang Mai este cel mai mare și cel mai cunoscut oraș din nordul Thailandei, are numeroase temple pentru a vizita și un centru istoric foarte interesant, veți găsi parcuri naturale și o mulțime de piețe nocturne in care te poti pierde.

Hartă Chiang Rai

Provincia Chiang Rai este cea mai nordică provincie a țării, limitată de Chiang Mai, Phayao sau Lampang împreună cu Birmania și Laos. În această provincie veți găsi celebrul Triunghi de Aur, unul dintre cele mai importante orașe din nordul Thailandei.

Hartă Pai

Pai este un oraș mic situat în nordul țării, foarte aproape de Birmania și la 146 km de Chiang Mai, este un loc liniștit unde puteți cunoaște viața și cultura thailandeză, un loc în care mulți backpackeri se aduna formând o atmosfera mai hippie.

>> Ghid turistic Pai


Hartă Sudul Thailandei

Sudul Thailandei este unul dintre locurile cele mai vizitate de către turiști, apele turcoaz și nisipul alb al insulelor thailandeze sunt perfecte pentru orice călător care dorește să se bucure de aceste paradisuri tropicale.

Hartă Phuket

Phuket este cea mai mare insulă din țară și al doilea oraș cel mai important după Bangkok, este insula cu cel mai mult turism din sudul Thailandei și nu este de mirare, în afară de cantitatea de atracții turistice, activități și plaje frumoase de care dispune, de asemenea are legături excelente cu majoritatea destinațiilor din Thailanda.

Hartă Koh Samui

Koh Samui este a doua cea mai mare insulă din țară după Phuket si este una dintre cele mai vizitate insule din Thailanda, peisajele tropicale și atracțiile turistice îl fac un loc perfect pe care nu trebuie să-l ratați din sudul Thailandei, mai ales ca este ceva mai linistit decat Phuket si Krabi.

Hartă Koh Tao

Koh Tao este una dintre cele mai cunoscute insule ale țării și este unul dintre cele mai cunoscute zone pentru a face scufundări la nivel mondial, fiecare călător care vizitează Thailanda nu pleacă fără să vadă prima dată fauna care se ascunde sub apele țării, barierele de corali și dacă ești norocos vei putea să te intersectezi cu vreun rechin. Oricine dorește să practice scuba diving și să vadă frumusețea mărilor din Thailanda trebuie să meargă la Koh Tao.

Hartă Koh Lipe

Koh Lipe este una dintre cele mai frumoase insule pe care le găsiți in Thailanda, este situată în Marea Andaman și este un loc perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de o vacanța linistita, plaje exotice, ape cristaline, unde puteți face scufundări sau snorkeling și multe alte activități pentru turiști.

Hartă Krabi

Provincia Krabi este situată pe malul Mării Andaman și este una dintre cele mai frumoase destinații din Thailanda, frumusețea naturală a acesteia este impresionantă, dacă vă place să practicați alpinism, nu trebuie să ratați Railay, unde merg alpiniști din toată lumea.

Hartă Koh Phangan

Insula Koh Phangan este situată în golful țării între Koh Samui și Koh Tao si face parte din arhipelagul Chumphon, este cunoscută pentru faimoasa petrecere a lunii pline (Full Moon Party) în care mii și mii de călători merg la aceasta petrecere. O noapte pe lună pentru a vă bucura de o petrecere speciala pe plajă, în restul lunii plaja este un loc liniștit pentru a te bucura de insulă.

Hartă Phi Phi Island

Insulele Phi Phi sunt un arhipelag situat în Marea Andaman, în sudul țării, și a devenit unul dintre cele mai populare locuri pentru turiști, de fapt crește din ce în ce mai mult și are mai multe locuri de cazare pentru a satisface enorma cerere a turiștilor. De la Koh Phi Phi Don în fiecare zi se organizează excursii de snorkeling și vizita unele dintre cele mai emblematice și fotografiate locuri din Thailanda.

>> Ghid turistic Insulele Phi Phi 


Hartă Thailanda și alte țări

În Asia de Sud-Est, Thailanda se remarcă ca una dintre cele mai exotice și vibrante țări. Fără ezitare, vă recomand să o vizitați de o mie de ori. Acum, dacă planuiesti sa cunosti mai multe destinații, ai la dispoziție alte țări pe care le poti vizita din țara zâmbetelor, cum ar fi Cambodgia, Birmania, Laos și Vietnam.