5 Hoteluri de lux în Chiang Mai

Cazare de lux în Chiang Mai


Dacă intenționați să petreceți câteva zile de vacanță în Chiang Mai și doriți să vă bucurați de cele mai bune hoteluri de pe insulă, nu ratați acest Top 5 cu cele mai bune hoteluri de lux din Chiang Mai pe care ne-am gândit să le creăm pentru dvs. În Chiang Mai există mii de opțiuni de cazare, dar aici ne-am gândit să vă oferim cele mai bune opțiuni.

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Chiang Mai și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Centara Khum Phaya Resort & Spa – Evaluări: 8.7 – Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Fie că rămâneți cîteva zile sau pentru o durata mai lungă, acest hotel este situat într-o zonă ideală de unde puteți profita de toate minunățiile orașului. Hotelul Khum Phaya Resort & Spa în stil thailandez este dotat cu toate tipurile de confort precum spa-ul splendid pe care acest resort le poate oferi.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Chala Number6 – Evaluări: 9.1 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Este la aproximativ 200 de metri de Templul Wat Chedi Luang. Acest hotel de lux de lux are o piscină frumoasă în aer liber și o recepție deschisă 24 de ore pe zi. Camerele în stil oriental au televizoare cu ecran plat, aer condiționat și băi private. Există, de asemenea, un centru de fitness în acest hotel.

Rachamankha a Member of Secret Retreats – Evaluări: 9.2 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Această proprietate este situată în centrul orașului Chiang Mai și aproape de zidurile antice, dar și la doar 10 minute de aeroportul internațional. Acesta are o piscină în aer liber și camere elegante, care oferă Wi-Fi, baie privată, aer condiționat și există, de asemenea, un spa fabulos.

Ping Nakara Boutique Hotel & Spa – Evaluări: 9.1 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

În stilul colonialist, boutique Ping Nakara este cu adevărat excepțional. Foarte convenabil pentru vizitarea piețelor de noapte din Chiang Mai, la doar 5 minute de mers pe jos de Night Bazaar. Camerele au mobilier foarte fin și au aer condiționat, Wi-Fi gratuit și room service pot fi solicitate.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Shangri-La Hotel – Evaluări: 8.8 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Situat la doar 10 minute de Aeroportul Internațional Chiang Mai, este la aproximativ 1,5 km de faimosul Bazar de Noapte. Camerele sunt rafinate și cu un decor rafinat și se bucură de toate facilitățile, inclusiv Wi-Fi, TV și, bineînțeles, aer condiționat. Centrul său spa oferă tratamente relaxante și locul de excelență a acestui hotel.