Cele mai ieftine hoteluri în Chiang Mai

Căutați hoteluri ieftine în Chiang Mai? Dacă nu doriți să plecați din Thailanda fără a vizita acest oraș spectaculos, cunoscut ca și capitala nordului, unul dintre cele mai exclusiviste din țară și doriți să vă bucurați de un hotel ieftin care nu necesită cheltuieli excesive, luați notă, întrucât aici vă vom arăta o listă a celor mai ieftine hoteluri din Chiang Mai care oferă o valoare excelentă calitate-preț.

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Chiang Mai și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Chiang Mai este un oraș care vă va cuceri din primul moment deoarece este unul dintre cele mai spectaculoase capitale ale provinciilor thailandeze și este un must see. Acesta se mândrește cu o ofertă imensă de cazare și este prezentat ca fiind una dintre principalele destinații turistice din țară și, așa că am pregătit un Top 5 de cele mai bune hoteluri din Chiang Mai, care vă va permite să vă bucurați de un placid sejur în capitala nordului, la cel mai bun pret posibil. Nu le pierdeți!

Live n’ leaf lifestyle homestay  – Evaluări: 9.1 – Rezervați Hotel


Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Live n’ leaf lifestyle homestay este situat în inima orașului Chiang Mai și este unul dintre cele mai populare hoteluri ieftine din oraș datorită valorii sale spectaculoase pentru calitate-preț. Acesta are camere confortabile și bucătărie comună, și are tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o ședere plăcută și confortabilă. Acesta este situat în apropiere de Poarta Suan Prung și la 7 minute cu mașina de Aeroportul Internațional Chiang Mai.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Hotel de Origin – Evaluări: 8.9Rezervare Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Situat în centrul orașului, lângă Poarta Tha Pae și piața de noapte din Chiang Mai, la aproximativ 600 de metri distanță, hotelul oferă camere confortabile și plăcute, complet echipate cu Wi-Fi gratuit, TV prin cablu și ventilator.

Basic Line Hotel – Evaluări: 7,3 Rezervare Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Proprietatea se află la 1 km de Poarta Tha Pae și de piata duminicală. Oferă camere cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit și camere cu TV cu ecran plat și canale prin satelit și baie privată cu duș.

Hyde Park Chiangmai – Evaluări: 9,0Rezervare Hotel

Rezervați hotelul pe Booking.com


DP House – Evaluări: 8,8 – Rezervare Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Toate camerele sunt dotate cu un birou și au acces gratuit la internet WiFi și TV cu ecran plat, precum și o baie privată. Poarta Tha Pae se află la 800 m de cazare.