Cele mai bune hoteluri din Chiang Mai

Cazare în Chiang Mai


Sunteți în căutarea celor mai bune hoteluri din Chiang Mai? Ei bine, ați ajuns la locul potrivit, pentru că aici vă vom arăta câteva dintre cele mai bune hoteluri din Chiang Mai, unul dintre cele mai vizitate orașe din Thailanda. Deci, dacă aveți de gând să mergeți în Thailanda pentru o vacanță și încă nu aveți cazare, aici vă arătam cele mai bune 5 hoteluri din Chiang Mai în ceea ce privește prețul și calitatea acestora.

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Chiang Mai și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Chiang Mai este situat în partea de nord a Thailandei și se mândrește cu unele dintre cele mai spectaculoase temple din lume. Cunoscută ca și capitala nordului, este o destinație ideală deoarece este foarte bine conectată cu Bangkok. Deci, dacă nu doriți să ratați, verificați cele mai bune hoteluri din Chiang Mai și bucurați-vă de o vacanță pe care nu o veți uita niciodată. Dacă nu găsiți unul care să se potrivească cu ceea ce căutați, nu ratați lista noastră cu cele mai ieftine hoteluri din Chiang Mai și hoteluri de lux în Chiang Mai.

Lanna Tree Boutique Hotel – Evaluări: 8.6 Rezervare Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Lanna Tree Boutique Hotel are un restaurant și camere cu aer condiționat. Toate camerele au TV prin cablu, baie privată cu duș, iar unele au și o masă. Puteți folosi un serviciu de închiriere de biciclete și puteți găsi informații despre orice excursii la biroul de informații. Acesta se află la 500 de metri de Chang Puak și la 4 km de Aeroportul Internațional Chiang Mai.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Thapae Loft – Evaluări: 8.8 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Thapae Loft este fără îndoială unul dintre cele mai bune hoteluri din Chiang Mai în ceea ce privește raportul preț-calitate. Situat în inima orașului, este la cinci minute de mers pe jos de Sunday, una dintre cele mai exclusiviste și importante străzi din Chiang Mai. Acesta oferă camere spectaculoase și complet echipate, o piscină privată și un restaurant delicios specializat în mâncăruri thailandeze tipice. De asemenea, este la doar 10 minute de Aeroportul Internațional Chiang Mai.

Banthai Village – Evaluări: 8.2Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Hotelul Banthai Village se remarcă prin camerele sale elegante, care îmbină decorul clasic thailandez cu o notă modernă și pentru piscina sa spectaculoasă în aer liber. Acesta este situat la doar 10 minute de Aeroportul Internațional Chiang Mai, făcându-l unul dintre cele mai bune hoteluri conectate din oraș. Dormitoarele sunt perfect echipate și oferă priveliști plăcute la zona grădinei și la piscină.

The Empress Hotel – Evaluări: 9.0Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului….

Situat într-una din cele mai liniștite zone din Chiang Mai, la 5 minute de mers pe jos de bazarul de noapte, The Empress este un hotel care oferă tot confortul pe care îl puteți imagina. Acesta are un decor modern, fără a renunța la detaliile tailandeze și are o piscină spectaculoasă, care vă va permite să vă relaxați și să vă odihniți într-un mediu privilegiat.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Thannatee Boutique Hotel – Evaluări: 8.5Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului….

Hotelul este la 100 de metri de Templul Dao Wa Dung și la 15 minute de Wat Phra That Si Chom. De asemenea, la aeroport se poate ajunge cu serviciul de transfer gratuit. Camerele au mobilier modern și oferă Wi-Fi gratuit, TV prin satelit și baie privată. Un hotel foarte elegant.

Booking.com