Cum să ajungi în Khao San Road

Dacă vrei să ști cum să ajungi la Khao San Road din orice parte a orașului, această renumită stradă este accesibilă oriunde în Bangkok, aveți la dispoziție bărci, autobuze și taxiuri ca unele dintre principalele opțiuni.

Metroul (MRT) și Skytrain (BTS) nu sunt cea mai bună cale de a ajunge la Khao San Road, nu există opriri în întreaga zonă Rattanakosin unde se află Khao San, deci este recomandabil să luați o barcă din râul Chao Phraya sau taxi care vă lasă în zonă.

Iată câteva dintre cele mai bune modalități de a ajunge la Khao San Road:

Cum să mergi la Khao San Road cu barca


Veți găsi bărci ale companiei Chao Phraya Express, care vă va duce la Khao San Road, ele sunt ieftine, dacă vă aflați în centrul orașului ar trebui să mergeți la râul Chao Phraya , cel mai bine este să luați Stația Skytrain către Saphan Taksin, de unde puteți ajunge în portul Sathorn, aici poți lua oricare dintre aceste bărci.

Trebuie să mergeți spre nord până la portul Phra Arthit, unde să luați ambarcațiunile cu steagul portocaliu sau albastru, călătoria durează de obicei aproximativ 35 de minute, deoarece va trebui să faceți niște opriri înainte și prețul este de obicei între 15-20 baht.

Cele mai importante porturi de luat în considerare pentru a vizita Khao San Road sunt portul Tha Chang, unde se află Palatul Regal (Grand Palace), portul Tha Tien unde se află Wat Pho și portul Rachawongse vă permit să mergeți la Yaowarat Road, locul unde se întâlnesc cartierele Chinatown și Little India. Portul Sathorn vă va permite să luați traseul ce leagă zonele Silom, Sukhumvit și Piata Siam.

Orar: De la 08:00 la 18:00

Cum să mergeți la Khao San Road cu autobuzul

Dacă călătoriți cu autobuzul pentru prima dată în Bangkok, poate părea puțin complicat, dacă doriți să ajungeți la Khao San Road și nu doriți să luați barca, opțiunea următoare este autobuzul și acestea sunt unele dintre linii de autobuz care vă conduc pe faimoasa stradă din Bangkok.

Linia 2, merge de la Sukhumvit la Sanam Luang și trece prin strada Ratchdamno din Klang, care este foarte aproape de Khao San Road, prețul său fiind de obicei între 5-8 baht.

Linia 3, acest autobuz are aer condiționat, pleacă de la stația de autobuz din nord (Mo Chit) și trece prin Chakrabongse, care este lângă Khao San, această linie se oprește de asemenea pe piața Chatuchak, călătoria costă aproximativ 7 baht și durează aproximativ 30 de minute.

Linia 15 sau 79, aceste linii de autobuz opresc chiar în fața Ratchadamnoen 7-Eleven, care este aproape de Khao San Road.

Linia 53, este luată lângă portul gării Hualamphong și merge de la Phra Athit la Rattanakosin și Yaowarat, costă 7 baht.

Cum să mergeți la Khao San Road cu taxiul

Majoritatea taxiurilor vor încerca să vă ceară aproximativ 200-300 baht-uri în plus față de taximetru dacă doriți să ajungeți la Khao San Road (contorul vă poate costa 80 baht de la Silom sau 100-150 de la Sukhumvit), de obicei vă vor spune că Khao San Road este prea departe.

Cum să mergeți la Khao San Road de la Aeroportul Internațional Suvarnabhumi

Dacă doriți să știți cum să mergeți la Khao San Road de la aeroportul Suvarnabhumi din Bangkok, puteți șua trenul City Line până la Makkasan (costă aproximativ 35 baht) și apoi luați autobuzul 556 care este doar vizavi de stație și vă lasă la Democracy Monument, de unde puteți merge spre Khao San Road.

De asemenea, puteți lua Airport Rail Link spre Phaya Thai spre City Line (costă aproximativ 45 de bahturi) și luați linia de autobuz 59, care vă va lăsa la fel, la Democracy Monument Călătoria cu taxiul va costa în jur de 400 de bahturi.

Cum să mergeți la Khao San Road de pe aeroportul intern din Don Muang

Dacă vă aflați la aeroportul Don Muang din Bangkok, cel mai bun mod de a ajunge în Khao San Road este de a lua autobuzul 59 către Phaya Thai sau Monumentul Victoriei, puteți lua de asemenea un taxi la ieșirea aeroportului, care vă va costa în jur de 400 de baht.

Dacă doriți să aflați mai multe despre această stradă faimoasă, puteți vizita ghidul nostru despre Khao San Road.