Cum să ajungi din Bangkok în Surat Thani

Powered by 12Go Asia system

Atunci când planificați o călătorie, destinația este întotdeauna de așteptat să acopere toate așteptările și preferințele, precum și să ofere locuri interesante pentru a vizita și activități pentru a petrece un timp excelent cu. În acest sens, una dintre cele mai bune opțiuni este Thailanda, această țară din Asia de Sud-Est are tot ceea ce orice turist sau turist se poate aștepta.

Una dintre numeroasele metropole care alcătuiesc această țară este Surat Thani, care este al optulea cel mai mare oraș din Thailanda și capitala provinciei cu același nume. Este, de asemenea, un important centru economic și este punctul în care un număr mare de turiști ajung să ajungă de acolo spre faimoasele insule din Koh Samui, Koh Tao și Koh PhaNgan, aflate în aceeași provincie, în apropierea orașului.

Deci, dacă vă aflați în orașul Bangkok, vă bucurați deja de piețe, temple, locuri de luat masa, parcuri și altele, cu siguranță doriți să petreceți timp de calitate în acest oraș și în insulele din jur, sub soarele său radiant și cald și apele sale transparente. Dacă vă aflați în capitala thailandeză aveți mai multe opțiuni pentru a ajunge la Suratthani, acestea sunt autobuzul și trenul.

Cum să mergeți la Surat Thani cu autobuzul


Autobuzele spre acest oraș pleacă de la stația din sud, numită Sai Tai Mai.

Pret: 900 baht.

Durata călătoriei: 7 ore.

Aici aveți toate programele și puteți face rezervările de autobuze de la Bangkok la Suratthani

Powered by 12Go Asia system