Cum să ajungi din Bangkok în Phuket

Powered by 12Go Asia system

Phuket este unul dintre cele mai vizitate orașe din toată Thailanda, împreună cu Koh Samui este una dintre principalele destinații turistice, așa că în articolul de astăzi vă voi spune cum să mergeți de la Bangkok la Phuket pentru a ajunge rapid și direct.

Călătoriți în Phuket din Bangok


Transport pentru a ajunge la Phuket din Bangkok

Autobuz
Călătorind de la capitala thailandeză la Phuket cu autobuzul este una dintre cele mai ieftine căi, autobuzele pleacă de la stația de sud Bangkok (Sai Tai Mai) spre Phuket în fiecare zi, există autobuze cu și fără aer condiționat, în funcție de care alegeți prețul va fi diferit și va fi în jur de 800-900 baht (30 €).

Autobuzele de noapte sunt, fără îndoială, cea mai bună și mai confortabilă opțiune, acestea vor face călătoria dvs. mult mai rapidă și, de asemenea, vă veți salva închirierea acelei nopți în cazul în care bugetul dvs. este redus. Călătoria durează între 12 și 14 ore, cu o oprire într-o zonă de odihnă pentru a mânca, autobuze, de asemenea, pleacă de la Khao San Road și prețul este de obicei oarecum mai mare.

Mașină
Vreți să aflați mai multe despre țară? Aveți timp să trăiți o experiență nouă în Thailanda? Dacă doriți să ajungeți la Phuket din Bangkok, puteți opta pentru a vizita locuri de-a lungul drumului și a face fotografii în locuri frumoase. Distanța totală este de aproximativ 842 km și vă va lua aproximativ 12 ore dacă mergeți fără să vă abateți din drum. Nu uita harta!

Rută Bangkok – Phuket cu mașina

Tren
Trenul este o altă cale rapidă de a ajunge la Phuket, dar nu puteți merge direct, puteți să-l luați la stația Hua Lamphong și vă va duce la Surathani unde puteți lua un autobuz spre Phuket. Cea mai bună opțiune este să luați trenul de noapte. Acestea sunt mai confortabile decât autobuzele pentru că puteți deplasa paturile în scaune, dar trebuie să rezervați cu câteva zile în avans, călătoria durează aproximativ 12h 30min, deși poate fsă întârzie puțin fiind vorba de Thailanda.

Avion
Nu sunt cele mai ieftine bilete de avion, dar nu costa prea mult, puteți găsi zboruri directe Bangkok-Phuket de la 900 baht (30 €) cu companii aeriene low cost care pleacă de pe aeroportul din Don Muang, de obicei folosesc compania Orient Thai , vă permit să transportați o valiză de mai puțin de 15kg fără cost suplimentar, călătoria durează 1h, deși între ce decolați și aterizați ar putea dura 1h 30min.

Rețineți că, odată ce ajungeți la aeroportul din Phuket, călătoria spre oraș poate dura cu ușurință 40 de minute, cel mai bun mod de a face acest lucru este prin minivan sau taxi, dacă nu aveți un buget restrâns.

Powered by 12Go Asia system