Cum sa ajungei din Bangkok în Phi Phi Island

Powered by 12Go Asia system

Phi Phi este un mic arhipelag situat în Marea Andaman, la sud de Thailanda. Se compune din 4 insule cu ape cristaline și este un adevărat paradis, așa că în ultimii ani a devenit o destinație turistică prin excelență, în special Golful Maya Bay, iar dacă doriți să ajungeți pe insulă din capitală, aici vă spunem cum puteți să o faceți.

Ca urmare, există o ofertă excelentă de cazare, dar aceasta nu este singura atracție din Phi Phi, deoarece acest arhipelag oferă o gamă largă de activități pentru a petrece cel mai bun timp, bucurându-se de plaje și apele delicioase, puteți să vă scufundați, sau excursii ghidate, printre altele.

Deci, dacă vă aflați în orașul Bangkok și ați descoperit deja minunile sale, este timpul să vă mutați de la ritmul accelerat al vieții și să petreceți un timp în contact cu natura vizitând Insulele Phi Phi. Puteți pleca din Bangkok și puteți ajunge acolo cu feribotul, fiind singura opțiune disponibilă, deși înainte de a lua autobuzul sau trenul, trebuie să știți că această călătorie este lungă, dar merită.

Cum să mergeți în Phi Phi cu autobuzul și feribotul


În primul rând, trebuie să călătoriți pe uscat, trebuie să luați un autobuz spre stația Sai Tai Mai, care este situată în sudul capitalei thailandeze, care va ajunge la Krabi, capitala provinciei căreia îi aparține acest frumos arhipelag. Când ajungeți în acest punct, puteți lua feribotul, la 4 kilometri de centrul orașului Krabi.

Este important de menționat că în sezoanele de vârf pot fi feriboturi în orice moment, în timp ce în sezoanele mai puțin turistice, doar două pot fi găsite în timpul zilei. În plus, poate fi destul de complicat pentru a obține bilete pentru autobuz dacă călătoriți în sezonul de vârf, dacă călătoriți noaptea, este posibil să o faceți într-un autobuz vip, foarte confortabil.

Preț: între 1500 și 2000 bahts.

Durata călătoriei: 12 ore.

Cum să ajungeți la Phi Phi cu trenul și feribotul

În gara respectivă a orașului, adică Hua Lamphong, luați unul care ajunge la Suratthani, odată ajunși acolo este necesar să luați un autobuz spre Krabi și de acolo cu feribotul, la fel ca în opțiunea anterioară. În plus, este recomandabil să călătoriți în timpul nopții și să alegeți trenul cu pat, astfel încât să puteți dormi și să vă odihniți în această călătorie lungă.

Pret: între 1500 si 2000 bahts.

Durata călătoriei: 13 ore.

Powered by 12Go Asia system