Cum să ajungeți din Bangkok în Chiang Rai

Powered by 12Go Asia system

Transport din Bangkok în Chiang Rai


Chiang Rai este capitala provinciei care poartă același nume și se află în nord-estul Thailandei. Este un loc foarte interesant pentru a descoperi o altă parte a vieții în această țară din Asia de Sud-Est. Călătorind în acest oraș aveți posibilitatea de a vizita o piață de noapte mare și de a obține tot felul de produse, este chiar posibil pentru a vă face un tatuaj.

De asemenea, are temple foarte interesante, situate pe un deal, are cascade și peșteri, dar una dintre cele mai interesante detalli ale sale sunt triburile care trăiesc în munții săi. Este chiar posibil să participați la o excursie organizată și să apreciați viața acestor triburi originale. Dacă sunteți în Bangkok și doriți să călătoriți în acest oraș, o puteți face cu autobuzul, trenul sau avionul.

Cum să mergeți la Chiang Rai cu autobuzul

În stația Mochit există autobuze de noapte Vip către Chiang Rai, puteți lua, de asemenea, unele dintre cele care pleacă de la stația de autobuz Arcade, care este la 3 kilometri de gară.

Preț: 600 bahts.

Durata călătoriei: 12 ore.

Cum să mergeți la Chiang Rai cu trenul

În Chiang Rai nu au o stație de cale ferată, deci dacă doriți să călătoriți cu acest mijloc de transport, trebuie să ajungeți la Chiang Mai în stația Hua Iampong și de acolo să luați un autobuz spre Chiang Rai, este de asemenea posibil să ajungeți acolo cu motocicletă.

Preț: între 240 și 1460 baht.

Durata călătoriei: de la 11 la 15 ore.

Cum să mergeți la Chiang Rai cu avionul

În aeroportul internațional Don Mueang, situat la 8 km de oraș, zborurile pleacă spre Chiang Rai, este cea mai rapidă și mai confortabilă opțiune.

Preț: 2000 bahts.

Durata călătoriei: 1 oră și 30 de minute.

Aici puteți găsi toate orarele pentru a rezerva călătoria dvs. din Bangkok în Chiang Rai.

Powered by 12Go Asia system