Cum să ajungeți din Bangkok în Cambodgia

Cambodgia, al cărei nume oficial este Regatul Cambodgiei, este una dintre cele mai interesante țări din Asia de Sud-Est, este situată în sudul Peninsulei Indochina și se învecinează cu Thailanda. Această națiune este o destinație turistică excelentă, deoarece este o oportunitate de a explora locuri diferite și de a vă scufunda în cultura sa bogată.

De exemplu, puteți vizita numeroasele sale temple maiestuoase, bucurați-vă de muzică și savurați dansurile și festivalurile. Cambodgia este o țară budistă, astfel încât sărbătorile sale se învârt în jurul acestei religii. Dacă sunteți în Bangkok și ați descoperit deja comorile din Thailanda, este timpul să mergeți în Cambodgia, pornind de aici, puteți merge cu autobuzul, minivanul, trenul și avionul.


Preț: 750 baht.

Durata călătoriei: 8 ore.

Cum să mergeți în Cambodgia în minivan

Pentru a merge în Cambodgia este de asemenea valabil să luați un minivan, acestea sunt în stația Victory Monument. Acest mijloc de transport ajunge la granița orașului Aranyaprathet, o dată în acest loc puteți lua un taxi sau un tuc-tuc la destinație.

Preț: 230 baht.

Durata călătoriei: 4 ore.

Cum să ajungi în Cambodgia cu trenul

Trenul este una dintre opțiunile preferate de a călători în Thailanda și granițele sale, deoarece reprezintă o adevărată experiență, în special pentru turiști. Trenul pleacă din stația Hua Lamphong, și ajunge la granița Aranyaprathet, la fel ca și minivanurile, atunci este necesar să luați un taxi pentru a finaliza călătoria.

În plus, călătoria cu trenul vă permite să alegeți între prima, a doua și a treia clasă, fiecare are propriile particularități, aer condiționat, paturi supraetajate sau pur și simplu scaune din lemn.

Preț: 50 baht.

Durata călătoriei: 6 ore.

Cum să mergeți în Cambodgia cu avionul

Aceasta este cea mai convenabilă și cea mai rapidă alternativă de călătorie și din aceste motive este cea mai scumpă, avioanele pleacă din vechiul Aeroport Internațional Bangkok.

Preț: 1000 baht.

Durata călătoriei: 1 oră și 30 de minute.