Cele mai ieftine hoteluri din Bangkok

Top 5 Hoteluri ieftine în Bangkok


Dacă ceea ce căutați este cazare ieftină în Bangkok ați ajuns în locul ideal, în acest TOP vă arătăm 5 cele mai bune hoteluri ieftine în Bangkok, capitala Thailandei are sute și sute de hoteluri, dar a alege unul care să îndeplinească cerințele noastre uneori devine foarte complicat, de aceea aveți aici acest top 5, astfel încât să nu aveți probleme când alegeți cel mai bun hotel în raportul preț-calitate.

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Bangkok și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Aceste hoteluri au prețuri între 10€ și 25€ pe noapte

Bangkok 68 – Evaluări: 7.0 – Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului….

Bangkok 68, oferă camere confortabile dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, mini-bar și baie cu cadă. Acesta are o piscină pe acoperiș, cu vedere panoramică la oraș în timp ce vă puteți scălda. Locația acestei locuințe este perfectă, este foarte aproape de locurile preferate de turiști și de Aeroportul Internațional Sukhumvit.

Rezervați hotelul în Booking.com


Glur Bangkok Hostel & Cofee Bar – Evaluări: 7.7 – Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel sunt foarte solicitate

Mai multe imagini ale hotelului…

Acesta este situat la doar 50 de metri de stația BTS Saphan Taksin și se află în zona turistică din Bangkok. Are Wi-Fi gratuit și toate camerele au aer condiționat și prize de curent. Baia este împărțită, precum și o zonă utilizată ca o mică bucătărie. Recepția este 24 de ore.

First Inn Bangok – Evaluări: 7.3 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Situat la doar 400 de metri de stația BTS On Nut, First Inn este o pensiune confortabilă cu tot ce poate avea nevoie un călător, cum ar fi un minimartket de 24 de ore, wifi gratuit… Există camere rezervate numai pentru femei.

Bangkok W18 Hostel – Evaluări: 7.3 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

La doar 2 minute de stația BTS Sala Daeng, este o opțiune de cazare bună cu tot ce aveți nevoie pentru a vă conecta la Wi-Fi, încărcați dispozitivele și o lumină privată. Camerele sunt dotate cu aer condiționat și fiecare are un dulap personal în care să vă păstrați obiectele.

Rezervați hotelul în Booking.com


Mint Hostel – Evaluări: 7.3 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hostalului…

Se află la doar 10 minute de mers pe jos de unele dintre principalele monumente ale orașului și, de asemenea, de faimoasa Khao San Road. Camerele, împărțite în dormitoare, au aer condiționat, iar Wi-Fi este gratuit în întregul hotel. Curăt și ordonat, este o opțiune bună pentru a petrece noaptea.