Cele mai bune hoteluri din Bangkok

Top 5 Hoteluri în Bangkok


Dacă vă gândiți să petreceți câteva zile în Bangkok și doriți să vă bucurați de vacanța dvs. în cele mai bune hoteluri din oraș la un preț accesibil, nu ratați acest top 5 cu cele mai bune hoteluri din Bangkok pe care le-am creat pentru dvs. În Bangkok veți găsi mii de hoteluri, tocmai de aceea am creat o selecție cu top 5 cele mai bune hoteluri din Bangkok în funcție de recenziile călătoriilor.

Booking.com

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Bangkok și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

De asemenea, am creat o listă cu hoteluri ieftine din Bangkok și cele mai bune hoteluri din Khao San Road.

Aceste hoteluri au prețuri începând de la 25€ pe noapte!

Le Tada Parkview Hotel – Evaluări: 8,5 -​ Reservați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului

Cu acces gratuit la Wi-Fi și piscină la intrare, Le Tada Parkview Hotel este unul dintre cele mai confortabile și cele mai bine cotate hoteluri din Bangkok. Oaspeții se pot bucura de bar și de parcare gratuită, camere confortabile, gata să primească vizitatori care doresc să se bucure de oraș. Acest hotel este aproape de principalele centre comerciale ale orașului și în fiecare dimineață se servește un mic dejun tip bufet.

Rezervați hotelul pe Booking.com


iSanook – Evaluări: 8.7 – Rezervați Hotel

Camerele acestui hotel se rezervă foarte repede.

Mai multe imagini ale hotelului….

Aflat la 10 minute de mers pe jos de stația MRT Samyan, iSanook oferă servicii Wi-Fi, piscină în aer liber și restaurant. Are camere cu balcon, aer condiționat, TV cu ecran plat, frigider și seif. Room service disponibil 24 de ore pe zi, un loc ideal pentru cei interesați să cunoască cultura și templele orașului. Acesta are de asemenea și un bar pe acoperiș.

The Grand Sathorn – Evaluări: 8.1 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Grand Sathorn din Bangkok are o piscină pe acoperiș lângă râul Chao Phraya. Este perfect, pentru a vizita toate atracțiile turistice ale orașului care se află în jurul acestui râu celebru. Situat la doar 7 minute de mers pe jos de stațiile BTS Saphan Taksin și Surasak. Toate camerele au aer condiționat, canapea și ecran plat cu TV prin satelit, de asemenea, are serviciu 24 de ore pe zi.

Bourbon St. Boutique Hotel – Evaluări: 8,0 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

La doar 100 de metri de stația de autobuz Ekamai, acest hotel oferă Wi-Fi gratuit și parcare. Acesta are un restaurant, aer condiționat și TV prin cablu. Acesta este un hotel de 4 stele, la doar 10 minute de centrul comercial Emporium și la 45 de minute de Aeroportul Internațional Suvarnabhumi. Interiorul său este modern și elegant.

Rezervați hotelul pe Booking.com


iCheck Inn Residences Sathorn – Evaluări: 7,9 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

iCheck Inn este un hotel de 4 stele situat în Sathorn, are o piscină, este aproape de centrul comercial Rama 3 (1 km) și de stația BTS Chong Nonsi (2 km). Camerele au Wi-Fi, balcon, aer condiționat și televizor cu ecran plat cu canale prin satelit. Acesta oferă o zonă comună de living cu biliard, sală de gimnastică și serviciu de spălătorie.