Cele mai ieftine hoteluri în Ayutthaya

Căutați hoteluri ieftine în Ayutthaya? Dacă doriți să vizitați capitala antică a Regatului Siam, unul dintre cele mai prestigioase și de nepierdut orașe din Thailanda, într-unul dintre hotelurile cu cel mai bun raport calitate-preț din întregul oraș, acordați atenție la Top 5 dintre cele mai ieftine hoteluri din Ayutthaya, astfel încât să vă puteți bucura de ruinele spectaculoase ale Ayutthaya, recunoscute drept patrimoniu mondial de UNESCO în 1991, într-un hotel confortabil și de calitate la cel mai bun preț.

Booking.com

Dacă călătoriți în Thailanda, nu trebuie să pierdeți ocazia de a vizita ruinele din Ayyutthaya. Situate la doar 70 de kilometri de capitala Bangkok, vă oferă posibilitatea de a face o călătorie prin istoria Thailandei și de a vedea cu proprii ochi unul dintre cele mai spectaculoase și importante locuri arheologice din lume. Bucurați-vă de una dintre principalele minuni ale Thailandei cu cele mai bune 5 hoteluri ieftine din Ayyutthaya. Și dacă nu vă place ce vedeți, nu ezitați să aruncați o privire la TOP-ul nostru 5 dintre cele mai bune hoteluri din Ayyutthaya. Îți va plăcea!

– Luați aminte –

Acest TOP a fost creat după colectarea opiniilor a sute de călători care au vizitat Ayutthaya și am selectat cele mai bune hoteluri din oraș, pentru a vă bucura de o vacanță pe măsură fără a fi nevoie să aveți vreo experiență proastă cu hotelul dvs.

Aceste hoteluri au prețuri cuprinse între 10-25€ pe noapte

Ban Klong Srabua – Evaluări: 8.2Rezervați Hotel


Mai multe imagini ale hotelului…

Ban Klong Srabua este un hotel situat în Phra Nakhon Si, la doar 1,5 km de spectaculosul parc istoric Ayutthaya. Este situat într-un mediu privilegiat, cu vederi spectaculoase asupra râului din camere și oferă toate conforturile necesare odihnei tale: baie privată, aer condiționat, terasă, WiFi gratuit în întregul hotel, închiriere de biciclete pentru a cunoaște întreaga zonă etc. Fără îndoială, una dintre cele mai bune opțiuni pentru șederea dvs. în Ayutthaya.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Goodmorning by Tamarind – Evaluări : 8.8 – Reservar YA

Mai multe imagini ale hotelului…

Goodmorning by Tamarind este unul dintre hotelurile noastre preferate din Ayutthaya. Situat la doar 500 de metri de Wat Mahathat și la 1,5 km de Muzeul Național Chao Sam Phraya, este un hotel confortabil și simplu, care oferă tot ceea ce trebuie pentru a vă bucura de șederea dvs., cu camere perfect echipate, cu băi private și aer condiționat, pe lângă conexiunea WiFi gratuită.

Seksub Place – Evaluări: 7,5Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Seksub Place este unul dintre hotelurile cu cea mai bună valoare pentru preț din Ayutthaya. Un hotel fermecător care oferă camere complet echipate cu aer condiționat, televizor, ceainic fierbinte, baie privată și Wi-Fi gratuit. Situat la doar 500 de metri de Wat Yai Chaimongkol și la 3 kilometri de Wat Mahathat, oferă parcare privată gratuită pentru oaspeți și are o recepție deschisă 24 de ore pe zi.

Reuan Audthasawan – Evaluări: 8.1 – Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

Hotelul Reuan Audthasawan este situat într-o zonă privilegiată din Ayutthaya, la doar 1,3 kilometri de Wat Yai Chaimongkol. Un hotel care oferă cazare confortabilă, cu camere complete dotate cu baie privată, aer condiționat și TV prin cablu. Există Wi-Fi gratuit în întregul hotel și oferă, de asemenea, parcare privată gratuită pentru oaspeții hotelului, precum și o închiriere de biciclete pentru a explora zona Phra Nakhon Si din Ayutthaya. Aeroportul Internațional Don Mueang se află la aproximativ 48 de kilometri.

Rezervați hotelul pe Booking.com


Loy Manee House – Evaluări: 9.0Rezervați Hotel

Mai multe imagini ale hotelului…

De asemenea, situat în zona Phra Nakhon Si Ayutthaya, Loy Manee House oferă camere confortabile cu aer condiționat, baie privată cu duș, televizor și zonă de relaxare, care vă vor permite să vă bucurați de confort maxim în timpul vacanței. Situat la doar 5 minute de mers pe jos de Wat Kasattratirat și 10 de Wat Thakarong, este la 15 minute cu mașina de gara din Ayutthaya. Are conexiune Wi-Fi gratuită în întregul hotel și parcare gratuită pentru oaspeți.